- Skammer meg ikke over arret

Foreldrene fant Didrik blodig som baby.

FIKK ARRET SOM BABY: Didrik Solli-Tangen var bare 15 måneder gammel da han fikk arret på venstre side av nesen.  Foto: SCANPIX
FIKK ARRET SOM BABY: Didrik Solli-Tangen var bare 15 måneder gammel da han fikk arret på venstre side av nesen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Tirsdag holdt den svenske Eurovision-deltageren Anna Bergendahl (18) og resten av den svenske delegasjonen semifinale-fest på det fasjonable designerhotellet Grims Grenka i Oslo.

Og blant æresgjestene var da ingen ringere enn Norges eget vinnerhåp, Didrik Solli-Tangen (22). 

Anna og den svenske delegasjonen hadde nemlig invitert Didrik og den tyske finalisten Lena Meyer-Landrut (19) til en privat fest for å overvære den første semi-finalen på tv. Og det var en strålende opplagt og blid nordmann som ankom hotellet iført knallblå briller, brun skinnjakke og jeans. 

22-åringen har tidligere måttet tåle mye kritikk for sin «medie-skyhet», men under semifinale-festen viste han seg fra en helt annen side og pratet villig med både norsk, tysk og svensk presse. 

Didrik tok seg til og med tid til å besvare noen personlige spørsmål, og da Seher.no tok en prat med han inne på hotellet kunne han avsløre «hemmeligheten» bak det synlige arret han har på venstre side av nesen. 

- Det skjedde faktisk da jeg var 15 måneder gammel.  Foreldrene mine vet egentlig ikke helt hva som skjedde, men de fant meg med blod i hele ansiktet sammen med hunden vår. Jeg holdt et eple og det vi tror skjedde er at hunden løftet labben og klorte meg ved et uhell. Jeg måtte hvertfall sy 13 sting, sier han til Seher.no. 

Ifølge 22-åringen har arret blitt en viktig del av hans identitet, og han synes heller ikke at det er flaut å vise det frem.  

- Egentlig ikke. Det hender ofte når jeg sitter i sminkestolen at sminkørene ønsker å sminke det vekk, men da sier jeg stopp. Det er jo en del av meg og den jeg er, forteller han.

Arret, de spenstige brillevalgene og medie-skyheten er imidlertid bare litt av det Didrik har fått oppmerksomhet for i løpet av de siste ukene. Nordmannen har lenge blitt omtalt som en av kjekkasene i årets Eurovision, og har allerede rukket å bli koblet opp mot flere av de kvinnelige Eurovision-deltagerne.

Men når vi spør hva han synes om «kjekkas-stempelet», smiler han bare lurt.

- Som jeg har sagt tidligere så forholder jeg meg egentlig ikke så mye til det som skrives, men det er jo klart at det er hyggelig. Det er alltid hyggelig å få positive kommentarer, humrer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ja, han er kjekk!

Se video fra tirsdagens semifinale fest med Didrik, Lena og Anna her:


[obj:media:8654]