«Skam»:

«Skam»-Yousef byttet stil for å ligne på Johnny Depp

- Jeg tenkte: «Klipp deg som han, så du føler deg flink».

FERDIG: Cengiz Al (Yousef) avslører hvilke superstjerne som fikk ham til å klippe håret, og som han også ser på som sin største inspirasjon skulle ønske at spilte rollen som Yousef i den amerikanske versjonen av den norske suksess-serien. Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert

I helgen ble den aller siste episoden av tv-serien «Skam» sendt på NRK, en serie som for lengst har tatt flere land med storm.

På tampen av fjoråret ble det kjent at produsent Simon Fuller, skaperen av «Idol» og «So You Think You Can Dance», har kjøpt rettighetene til serien i USA, og dermed blir det klart for den amerikanske versjonen «Shame».

Forventningene er store rundt hvilke amerikanske skuespillere som skal spille de populære karakterene fra den norske serien.

Overfor Dagbladet forklarer skuespiller Cengiz Al, som spiller rollen som Yousef Acar, at han drømmer om at en av Hollywoods største stjerner får rollen som Sanas flamme.

- Johnny Depp, sier han bestemt og forklarer videre at han selv har drømt om å spille i storfilmen «Pirates of the Caribbean».

  • Se video øverst i saken!

- Det hadde vært fett. Jeg digger Jack Sparrow og er veldig fan av Johnny Depp. Det hadde vært noe av det morsomste jeg kunne ha gjort, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Første tv-jobb

Den 19 år gamle gutten fra Lier hadde en sentral rolle i den siste sesongen av «Skam», noe som var hans aller første skuespillerjobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer