DRØMMEBLIKK: Det er mange «Skam»-seere som har latt seg sjarmere - eller nærmest hypnotisere - av Williams mørke, intense blikk. Nå er Thomas Hayes ute etter nye utfordringer som skuespiller. Foto: NRK
DRØMMEBLIKK: Det er mange «Skam»-seere som har latt seg sjarmere - eller nærmest hypnotisere - av Williams mørke, intense blikk. Nå er Thomas Hayes ute etter nye utfordringer som skuespiller. Foto: NRKVis mer

«Skam-William» må ha hemmelig nummer

- Det er veldig merkelig, sier skuespiller Thomas Hayes om sin nye hverdag etter TV-suksessen.

SEOGHØR.NO: Rollen som «William» i den populære NRK-serien «Skam» gjorde nærmest over natten Thomas Hayes (19) til en av landets mest kjente skuespillere.

Etter suksessen - som blant annet førte til at serien kapret to «Gullruten»-priser under årets utdeling i Bergen - har Thomas blitt overveldet av oppmerksomheten fra fansen.

Til Her og Nå sier han at det har blitt så mye at han nå har skaffet seg hemmelig telefonnummer.

- Det er veldig merkelig. Rett og slett ubeskrivelig. Jeg vet ikke hva jeg skal si.

- Jeg har skaffet meg hemmelig nummer. Folk ringer fremdeles på den gamle telefonen min, men den ligger og støver ned, sier Hayes til bladet.

Se video: «Skam»-William om suksessen:

Takket nei til ny sesong

I august ble det kjent at Thomas har bestemt seg for å ikke bli med i den neste sesongen av «Skam».

– Jeg følte egentlig at tiden var inne nå for at jeg burde slutte, så jeg kan jeg gå over til andre prosjekter, finne noe nytt å bryne meg på som gjør at jeg får mer erfaring og utvikler meg som skuespiller, sa Thomas Hayes til VG i forbindelse med avgjørelsen.

STORE STJERNER: Urikke Falch, som spiller Vilde i «Skam», og Thomas Hayes deltok begge i den årlige kjendiskampen under Norway Cup tidligere i sommer.  Foto: Andreas Fadum
STORE STJERNER: Urikke Falch, som spiller Vilde i «Skam», og Thomas Hayes deltok begge i den årlige kjendiskampen under Norway Cup tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I juni avslørte han til Seoghør.no hvordan han fikk rollen, som har gjort han til en av landets mest ettertraktete mannlige skuespillere.

- Det startet med at søstera mi meldte meg på Skam-audition litt på spøk. Så tenkte jeg at det kunne være en god erfaring å være gjennom en slik intervjurunde. Derfor stilte jeg opp - og tydeligvis gjorde jeg noe rett, sa han.

Ifølge IMDb.com var «SKAM»-rollen hans første TV- eller filmrolle, og man kan trygt si at Hayes traff blink ved første forsøk. 

- Jeg drømte om å bli skuespiller da jeg var liten. Skuespill er noe jeg har lyst til å drive med videre. Akkurat nå er det ingenting jeg heller vil enn å drive med dette her, understreket Thomas til Seoghør.no.

Mye oppmerksomhet fra jentene

Den kjekke skuespilleren har fått en stor mengde oppmerksomhet fra jentene, noe som har ført til noen spesielle møter: 

- Det mest dramatiske må ha vært da jeg nettopp var på russetreff i Lillehammer. Jeg ble nesten overfalt fordi folk var så fulle og gærne. Folk rev i jakka mi og det var så ille at jeg følte jeg trengte beskyttelse, har han uttalt til Seoghør.no.

SPILTE KJÆRESTER: Thomas Hayes i rollem som «William» og Josefine Pettersen i rollen som Noora i TV-serien «Skam». Foto: NRK
SPILTE KJÆRESTER: Thomas Hayes i rollem som «William» og Josefine Pettersen i rollen som Noora i TV-serien «Skam». Foto: NRK Vis mer

Og som mange andre kjendiser, har han allerede opplevd å bli koblet til andre kjente personer. I lang tid trodde nemlig mange at han og artist Astrid S hadde et forhold

- Vi er bare gode venner. Det var Morten Ramm som begynte å spøke med det, men vi er bare gode venner, og det er ingenting der, avslørte han da han deltok i den årlige kjendiskampen under Norway Cup for noen uker siden.

LES OGSÅ: «William» slutter i «Skam»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.