«Skam-William» dukket opp på Elle-fest

- Det føles helt sykt å bli så kjent, sier skuespiller Thomas Hayes til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag gikk bladet Elles sommerfest av stabelen i Oslo, og flere av landets største kjendiser hadde pyntet seg etter alle kunstens regler.

Men den nykommeren som fikk mest oppmerksomhet var nok skuespiller Thomas Hayes.

Gjennom rollen som «William» i NRK-serien «Skam» har han i løpet av kort tid blitt en av Norges mest omtalte TV-stjerner.

Kjærlighetshistorien mellom hans rollefigur og «Noora» (spilles av Josefine Pettersen) har fått TV-seere i alle aldre til å benke seg foran TV-skjermen eller nettbrettet gjennom hele våren.

Overrasket over oppmerksomheten

Til Seoghør.no sier den populære skuespilleren at han er overrasket over den store interessen rundt seg selv.

- Man skulle ikke tro at jeg skulle bli så kjent, og det føles helt sykt.

POPULÆRT PAR: Thomas Hayes og Josefine Pettersen i rollene som William og Noora i NRK-serien «Skam». Foto: NRK
POPULÆRT PAR: Thomas Hayes og Josefine Pettersen i rollene som William og Noora i NRK-serien «Skam». Foto: NRK Vis mer

I likhet med sin rollefigur har Thomas vært russ denne våren. Det har ført til mye oppmerksomhet fra medruss, ofte når de har vært i alkoholpåvirket tilstand.

Thomas avslører til Seoghør.no at han under ett av russetreffene begynte å frykte for sin egen sikkerhet.

- Det mest dramatiske må ha vært da jeg nettopp var på russetreff i Lillehammer. Jeg ble nesten overfalt fordi folk var så fulle og gærne. Folk rev i jakka mi og det var så ille at jeg følte jeg trengte beskyttelse.

Konkurranse: Ligner du på en av «Skam»-stjernene?

Ble hyllet av Skavlan

Under «Gullruten» i Bergen tidligere i år, vant «Skam» priser for «Beste nye programserie» og «Beste TV-drama» «Beste nyskapning».

Blant de første til å gratulere skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen var Fredrik Skavlan (49).

HYLLET AV SKAVLAN: Fredrik Skavlan gratulererte «Skam»-jentene Josefine Frida Pettersen, Lisa Teige, Ulrikke Falch Iman Meskini  og Ina Svenningsdal med prisene under årets Gullruten-utdeling i Bergen. Foto: Se og Hør
HYLLET AV SKAVLAN: Fredrik Skavlan gratulererte «Skam»-jentene Josefine Frida Pettersen, Lisa Teige, Ulrikke Falch Iman Meskini og Ina Svenningsdal med prisene under årets Gullruten-utdeling i Bergen. Foto: Se og Hør Vis mer

Selv om det er liten tvil om at ungdomsserien har mange fans, kommer det kanskje overraskende på mange at nettopp Skavlan har trykket den til sitt hjerte. 

Da det ble klart at serien vant pris, strømmet han til for å vise sin støtte, til skuespillernes store glede. 

- Jeg har sett alt av «Skam». Det begynte med at min datter som var russ i fjor, så på serien. Jeg så ikke på det fordi jeg skulle dele ut pris, jeg ser «Skam» før «Game Of Thrones», sa en begeistret Skavlan til Seoghør.no.

Imiterte Noora

Til Seoghør.no avslørte han i tillegg at han sjeldent ser serien alene. 

- Jeg og datteren min har et veldig bra forhold, så vi kan se det sammen. Hele familien ser på det. Jeg gjør en ganske bra imitasjon av «Noora», men jeg skal ikke gjøre det nå. 

- Jooo, gjør det da, sa de unge skuespillerne i kor.

Så slo han til med en kjent replikk fra serien, som omhandler karakterene Nora og William:

- Jeg er ikke forelska i William!!

Se video:

LES OGSÅ: Klart for ny sesong av «Skam»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer