Tarjei Sandvik Moe:

«Skam»-Tarjei letter på sløret om hva han ser etter i en jente

- Hun må være snill med meg.

BLITT KJENT INTERNASJONALT: Skuespiller Tarjei Sandvik Moe har fått en stor fanskare fra mange deler av verden, etter at han spilte en av hovedrollene i sesong tre av «Skam». Foto: NRK
BLITT KJENT INTERNASJONALT: Skuespiller Tarjei Sandvik Moe har fått en stor fanskare fra mange deler av verden, etter at han spilte en av hovedrollene i sesong tre av «Skam». Foto: NRK Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det var i høst Tarjei Sandvik Moe (18) gjorde internasjonal suksess, som hovedrollen Isak, i den tredje sesongen av den kjente norske TV-serien «Skam» på NRK.

NOMINERT: Tarjei Sandvik Moe var også nominert til årets beste mannlige skuespiller under «Gullruten», men måtte se seg slått av Pål Sverre Hagen. Foto: NTB scanpix
NOMINERT: Tarjei Sandvik Moe var også nominert til årets beste mannlige skuespiller under «Gullruten», men måtte se seg slått av Pål Sverre Hagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I april uttalte han til Dagbladet at «Det har vært et helt sykt år», og at pågangen fra fansen har vært stor.

Nå letter han enda litt mer på sløret i «P3morgen» på radiokanalen NRK P3.

Da programleder Markus Neby (25) utfordret den unge skuespilleren til å svare på spørsmål med sang ble utfordringen tatt på strak arm, og jenter ble raskt et tema.

- Det går veldig bra. Jeg har ikke kjæreste, men treffer minst fem jenter ukentlig, synger en spøkefull Tarjei etter spørsmål fra Markus.

Men den unge skuespilleren stopper ikke der. Kravene for å kapre hans hjerte er nemlig ikke så store.

- Hun må være snill med meg, gi meg kaffe og si at jeg er pen, synger han inn i mikrofonen.

- Ikke glad i sånt

For bare halvannet år siden var 18-åringen som hvilken som helst tenåring. Han fikk gå uforstyrret i gatene, og henvendelsene i sosiale medier var langt færre. Så smalt det for alvor i fjor høst.

Etter at han fikk en sentral rolle i en av Norges kanskje mest omtalte dramaserier de siste årene, ble tilværelsen en helt annen.

- Jeg har fått helt sinnssykt mye respons. Det er meldinger hele tida, og det tar helt av på sosiale medier.

Den massive interessen fra «Skam»-fans verden over, har ført til at Sandvik Moe har måttet ta avstand fra visse plattformer.

17-åringen har ikke Instagram-konto, bruker ikke Twitter, og har ingen offisiell Snapchat-konto.

Foruten noen få offentlige innlegg på Facebook, er også denne profilen lukket.

- Nå har jeg faktisk stengt sosiale medier ute. Jeg er rett og slett ikke noe glad i sånt, forklarte han til Dagbladet i april.

- Kan være litt frekk

Romansen mellom «Skam»-karakterene Isak, spilt av Sandvik Moe, og Even - portrettert av Henrik Holm (21), klistret mange til skjermen i fjor høst og vinter, og entusiasmen rundt gutta er fortsatt stor.

Denne høsten er det rollefiguren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe som har hovedrollen i sesong 3 av den populære NRK-serien Skam. Sandra Lyng Haugen, Lise Karlsnes, Katarina Flatland, Emilie "Voe" Nereng og Linnea Myhre uttaler seg om serien på Se & Hør´s Kjendisgalla. Vis mer

Så stor at duoen vant den internasjonale tittelen som årets TV-par i E! Onlines årlige kåring.

De vant også to priser under årets Gullruten, folkets favoritt og årets TV-øyeblikk, som begge to medvirker i.

- Finnes det noen likhetstrekk mellom karakteren Isak, og deg som privatperson?

- Ja, altså, vi har veldig likt utseende i alle fall. Det er jo ganske åpenbart. Ellers så vet jeg ikke. Isak kan være litt frekk. Kanskje jeg kan være litt frekk også noen ganger. Glemme å bry seg om folk. Nei, herregud nå snakker jeg meg selv veldig ned, sa han lattermildt og fortsatte:

- Isak er en kul type han, men jeg vet ikke om han ville likt meg.

- Hvorfor ikke?

- Jeg vet ikke om han liker sånne skuespillertyper, sa han og lo.

LES OGSÅ: Her slår Bieber seg løs i Stavanger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer