Thomas Hayes:

«Skam»-stjernen pinlig berørt etter kompisens avsløring

- Han er dødsforelsket!

KRYPTISK: Skuespiller Thomas Hayes og musiker og kompis Laurent Kelmendi spilte sammen under kjendiskampen på Norway Cup. Da de begge ble intervjuet senere, kan Kelmendi ha avslørt detaljer om Hayes kjærlighetsliv. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Onsdag denne uken gikk den årlige kjendiskampen under Norway Cup av stabelen på Ekebergsletta i Oslo.

Både bloggere, tv-profiler, politikere og skuespillere møttes til kamp på gressmatta. En av dem som fikk mye oppmerksomhet var ungpikeidolet og «Skam»-stjerne Thomas Hayes (20).

Thomas ble for alvor kjent for det norske publikumet da han gjennom tre sesonger spilte badboyen William i serien.

- Han er dødsforelsket

Også på Ekebergsletta hadde flere hardbarka fans trosset været for å få et glimt av den kjekke skuespilleren. Thomas briljerte med sine fotballferdigheter på banen, og også da han i etterkant ble testet i fotballkunnskaper, viste han god styrke.

Likevel ble den 20 år gamle skuespilleren trolig tatt på senga da han fikk spørsmål om kjærlighetslivet. Til tross for at mye tydet på at «Skam»-stjernen ikke ønsket å utdype noe rundt sivilstatusen sin, tok derimot kompisen, Laurent Kelmendi, saken i egne hender.

  • Se video øverst i saken

Saken fortsetter nedenfor.

Live-published photos and videos via Shootitlive

- Dritbra!, svarer Kelmendi på spørsmål om hvordan det går med Thomas´ kjærlighetsliv.

- Han er dødsforelsket, legger han til.

Til tross for at 20-åringen ler av kompisens uttalelser, kan det se ut til at han blir noe pinlig berørt. Likevel forteller Thomas at han ikke er forelsket i en spesiell person for øyeblikket.

Det florerte i lang tid rykter rundt Hayes og artist Astrid Smeplass, og flere spekulerte i om de to hadde funnet tonen.

Men under fjorårets kjendiskamp avkreftet «Skam»-stjernen ryktene.

- Vi er bare gode venner. Det var Morten Ramm som begynte å spøke med det, men vi er bare gode venner, og det er ingenting der, sa han til Seoghør.no.

- Historien er ikke sann

Det er ikke bare i Norge Thomas Hayes er et samtaleemne. Også i Sverige har 20-åringen en solid fansakre. Men da han var i Stockholm i februar så nye rykter dagens lys etter at den populære skuespilleren hoppet inn som DJ på et utested.

I den svenske podcasten «Tankar med ...», hevdet programleder Daniel Redgert ifølge nettstedet Hänt.se at den norske skuespilleren også dro på date med den svenske toppbloggeren Chloé Schuterman i løpet av besøket i den svenske hovedstaden.

Chloé Schuterman benektet derimot absolutt alt.

- Historien er ikke sann. Det stemmer ikke. Jeg og min kjæreste synes at det er veldig vanskelig at folk tror på det. Det er ingenting mellom meg og Thomas, sa hun.

Statsministeren vant

«Skam»-stjernen var derimot ikke den eneste som var til stede under gårsdagens kjendiskamp. Også statsminister Erna Solberg hadde tatt turen. Hun var nemlig lagleder for «Team Global Goals» som vant 5-3 over Siv Jensens «Team Mot».

HEKTA?: Erna Solberg sitt lag slo Siv Jensen sitt lag under den tradisjonsrike kjendiskampen på Norway Cup. I gledesrusen ser det ut til at Solberg fikk seg en ny hobby. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Kapret rollen

Tidligere har den ekstremt populære skuespilleren fortalt til Seoghør.no hvordan han endte opp med å bli hele Norges «Skam-William».

- Det startet med at søstera mi meldte meg på «Skam»-audition litt på spøk. Så tenkte jeg at det kunne være en god erfaring å være gjennom en slik intervjurunde. Derfor stilte jeg opp - og tydeligvis gjorde jeg noe rett, sier Hayes.

Videre fortalte 20-åringen at han har ønsket å bli skuespiller hele livet.

Ifølge IMDb.com er «Skam»-rollen hans første TV- eller filmrolle, og man kan trygt si at Hayes har truffet blink på første forsøk:

FERDIG: Skuespillerne fra «Skam» uttrykker hva de føler nå som «Skam»-eventyret straks er over. Video: Henriette Eilertsen / Marie Røssland Vis mer

- Livet har forandret seg voldsomt. Nå blir jeg stoppet på gata og mange vil ha selfier. Det er veldig rart egentlig. Og selvsagt tar mange meg for å være William - altså karakteren. Jeg føler ikke at jeg har forandret meg så mye, men omstendighetene rundt har forandret seg helt, sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Marius topper kongelig kjekkas-kåring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer