Thomas Hayes:

«Skam»-stjernen pinlig berørt etter kompisens avsløring

- Han er dødsforelsket!

KRYPTISK: Skuespiller Thomas Hayes og musiker og kompis Laurent Kelmendi spilte sammen under kjendiskampen på Norway Cup. Da de begge ble intervjuet senere, kan Kelmendi ha avslørt detaljer om Hayes kjærlighetsliv. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Onsdag denne uken gikk den årlige kjendiskampen under Norway Cup av stabelen på Ekebergsletta i Oslo.

Både bloggere, tv-profiler, politikere og skuespillere møttes til kamp på gressmatta. En av dem som fikk mye oppmerksomhet var ungpikeidolet og «Skam»-stjerne Thomas Hayes (20).

Thomas ble for alvor kjent for det norske publikumet da han gjennom tre sesonger spilte badboyen William i serien.

- Han er dødsforelsket

Også på Ekebergsletta hadde flere hardbarka fans trosset været for å få et glimt av den kjekke skuespilleren. Thomas briljerte med sine fotballferdigheter på banen, og også da han i etterkant ble testet i fotballkunnskaper, viste han god styrke.

Likevel ble den 20 år gamle skuespilleren trolig tatt på senga da han fikk spørsmål om kjærlighetslivet. Til tross for at mye tydet på at «Skam»-stjernen ikke ønsket å utdype noe rundt sivilstatusen sin, tok derimot kompisen, Laurent Kelmendi, saken i egne hender.

  • Se video øverst i saken

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer