Cengiz Al:

«Skam»-stjernen leser frierbrev sammen med kjæresten

Drøye to måneder etter siste episode av suksesserien, får Cengiz Al fremdeles mye oppmerksomhet fra fansen.

PÅ ELLE-FEST: Skuespiller og Skal vi Danse-aktuelle Cengiz Al ankom fredag kveld i knallgul genser på Elle sin 20-årsfeiring. Foto: Jon Terje Pedersen
PÅ ELLE-FEST: Skuespiller og Skal vi Danse-aktuelle Cengiz Al ankom fredag kveld i knallgul genser på Elle sin 20-årsfeiring. Foto: Jon Terje Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere i år kapret skuespiller Cengiz Al (19) mange hjerter, da han dukket opp i suksesserien «Skam». Som flørten til Sana, spilt av Iman Meskini, sjarmerte stjernen seg inn i mange hjerter.

Til tross for at han på skjermen ikke holdt følelsene tilbake, er han derimot svært opptatt og i et forhold privat.

Da Seoghør.no møtte skuespilleren på motemagasinet Elle sin 20-årsfeiring på taket av ærverdige Grand Hotel i Oslo sentrum fredag, kom han sammen med kjæresten Maiken Blom Snersrud (19).

Overveldende oppmerksomhet

19-åringen ble en del av seersuksessen tidligere i år, men innrømmer at oppstyret rundt han har avtatt noe etter at siste episode ble sendt i slutten av juni.

Likevel legger ikke Cengiz skjul på at han mottar en rekke frierbrev fra fansen fremdeles.

- Det har vært mye brev i posten. Mye koselige ord, og de tar jeg vare på, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK MED KJÆRESTEN: Cengiz Al tok med kjæresten Maiken Blom Snersrud på Elle-festen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOK MED KJÆRESTEN: Cengiz Al tok med kjæresten Maiken Blom Snersrud på Elle-festen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Han tar vare på meg

Den 19 år gamle skuespilleren er tydelig og innrømmer at han forklarer til fansen at han har kjæreste, og at han derfor ikke er på markedet.

- Jeg sier at jeg har kjæreste, det gjør jeg, men det er fortsatt mange morsomme kommentarer, det er kult for oss begge to, det er morsomt å lese sammen, forklarer han.

Kjæresten bekrefter at oppmerksomheten rundt han har vært en stor overgang, men hedrer Cengiz for håndteringen av oppmerksomheten.

Saken fortsetter nedenfor.

FERDIG: Cengiz Al (Yousef) avslører hvilke superstjerne som fikk ham til å klippe håret, og som han også ser på som sin største inspirasjon skulle ønske at spilte rollen som Yousef i den amerikanske versjonen av den norske suksess-serien. Video: Marie Røssland Vis mer

- Han er veldig flink til å ta være på meg, så da går det veldig fint.

Stjernestatusen rundt den 19 år gamle gutten skøyt fart, da han i fjerde sesong av «Skam» dukket opp i serien. Karakteren hans ble en sentral figur, likevel innrømmer Cengiz at han aldri hadde sett for seg hvor populær han ville bli.

- Jeg hadde ikke forestilt meg det i det hele tatt, men skjedd er skjedd, og det er bare veldig koselig. Jeg tar imot alle som kommer bort til meg og har lyst til å si hei, forklarer han, og legger til at han føler han skylder fansen såpass.

Aktuell med «Skal vi danse»

Cengiz er til høsten aktuell i «Skal vi Danse» på TV2, hvor han skal innta parketten som selskapsdanser. Programmet har premiere 2. september, og treningen er allerede i full gang.

Selv er 19-åringen danser fra før av, og det er derfor store forventninger til prestasjonene hans i dansekonkurransen.

Saken fortsetter under bildet.

«SKAL VI DANSE»: Cengiz blir i høst å se i det populære danseprogrammet på TV 2. Foto: TV2
«SKAL VI DANSE»: Cengiz blir i høst å se i det populære danseprogrammet på TV 2. Foto: TV2 Vis mer

Kjæresten Maiken er også danser, og Cengiz har tidligere fortalt seoghør.no at han sjekket opp kjæresten på dansegulvet.

- Jeg kan ikke selskapsdans, så Cengiz har lovet at han skal øve sammen med meg etterhvert, forteller hun.

Men det er nok ikke brudevalsen de skal øve sammen på.

- Det er litt tidlig tror jeg, ler Maiken.

LES OGSÅ: Kjendisenes kjærester frykter «Skal vi danse»-forbannelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer