Iman Meskini:

«Skam»-stjernen giftet seg i hemmelighet

Skjedde i all hemmelighet, melder VG.

HURRA: Iman Meskini har giftet seg i all hemmelighet. Her poserer hun med «Skam»-kollegaen Josefine Frida Pettersen i 2017. Foto: Andreas Fadum
HURRA: Iman Meskini har giftet seg i all hemmelighet. Her poserer hun med «Skam»-kollegaen Josefine Frida Pettersen i 2017. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skam»-skuespiller Iman Meskini (22) har giftet seg i all hemmelighet. Onsdag ga hun sitt ja til Mourad Jarrari i Oslo Rådhus og i moskeen.

Det melder VG.

Ifølge avisen møttes paret i juni 2018, og har holdt forholdet skjult for offentligheten frem til nå. Det fordi de ikke ønsket påvirkning utenfra.

Onsdag ettermiddag har Meskini publisert et bilde fra den store dagen på Instagram, sammen med en rørende tekst til sin ferske ektemann.

- I dag giftet jeg meg med min aller beste venn, min sjelevenn, min største kjærlighet som jeg nå kan kalle min ektemann, skriver hun blant annet.

Sparer til fest

Til Se og Hør forteller den nygifte skuespilleren at de nå skal begynne å spare til et gedigent bryllup, med flere gjester enn det som var til stede i dag.

- Nå begynner vi å spare til et stort nok bryllup som kan romme alle våre familiemedlemmer og venner, skriver hun, og fortsetter:

- Derfor har vi gjort det enkelt denne gangen med å vie oss i Rådhuset og deretter i moskeen, for så å ha større fest senere. Samtidig som vi ser etter en leilighet å flytte inn sammen i, forklarer Meskini.

«Skam»-stjernens utvalgte forteller at begge har tenkt på ekteskap, men at alt måtte klaffe først.

- Vi har begge alltid tenkt at vi en dag skal gifte oss, så det har egentlig handlet mer om å finne den rette å gifte seg med, forklarer Jarrari.

Skam-jentene på rød løper etter å ha vunnet sin første Gullruten-pris med serien «SKAM». Fredrik Skavlan får også være med på noen bilder og han snakker om hvor tett han har fulgt serien helt fra starten av. Vis mer

Fikk stjernestatus

Iman Meskini ble nærmest over natta et svært kjent ansikt både nasjonalt og internasjonalt, da hun debuterte som skuespiller i rollen som «Sana Bakoush» i NRK-serien «Skam».

Uten tidligere erfaring, ble Mesikini hyllet for sin tolkning av rollekarakteren, som slites mellom troen og tenåringslivet.

VANT: Søndag kveld ble vinneren av «71 grader nord» annonsert. Video: TVNorge Vis mer

Da «Skam»-eventyret tok slutt, startet Iman i førstegangstjenesten i Luftforsvaret på Madla utenfor Stavanger. Da dette var over, fortsatte Meskini Midtøsten-studiene ved Universitetet i Oslo. Hun kom nylig tilbake til Norge etter å ha utvekslet til Jordan.

I vår var 22-åringen også å se på TVNorge med «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Forfatter

I fjor ga hun også ut boka «#minhistorieminmening. 313 stemmer om hijab».

- Det er nok det jeg synes har vært det beste med «Skam», den stemmen jeg har fått. Så bare håper jeg at jeg kan bruke den for det den er verdt, så godt jeg kan, sa Meskini til Dagbladet den gang.

Hun beskrev prosjektet som en kul opplevelse, og fortalte at hun hadde fått veldig mange fine og positive tilbakemeldinger.

- Boka handler om hijab, fordi det er ofte det spørsmålet jeg får: Hvorfor har du den på? Og så er det veldig vanskelig å gi svar i en setning, sa hun, og la til:

- Det er også for å vise at det ikke finnes noe fasitsvar, og derfor har jeg inkludert mange meninger og stemmer om nettopp hvorfor folk har den på. For det finnes så mange grunner.

LES OGSÅ: - Fikk store komplikasjoner i svangerskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer