«Skam»-Ruby kliner til i ny musikkvideo

Spiller mot «Natt til 17.»-stjernen Thea Sofie Loch Næss i Matildas personlige musikkvideo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld fikk endelig «Skam»-fansen se hovedpersonen Isak (Tarjei Sandvik Moe) kysse Even (Henrik Holm), etter at deres første forsøk ble avbrutt av Noora (Josefine Frida Pettersen) forrige uke.

Ikke mange timene etter at fansen jublet over «Skam»-kysset, slapp den norske artisten Matilda Gressberg (22) musikkvideoen til sin nye låt «Apologize» på YouTube.

I videoen får man se en annen «Skam»-stjerne i en av hovedrollene, nemlig nykommeren Ruby Dagnall.

I NRK-suksessen «Skam» spiller hun Emma, som er forelsket i Isak, men i Matildas nye musikkvideo er Rubys rollefigur forelsket i en annen jente. Rubys motspiller i «Apologize» er Thea Sofie Loch Næss, kjent fra filmer som «Natt til 17.» og «Birkebeinerne».

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: «Skam»-aktuelle Ruby Dagnall (t.v.) spiller mot Thea Sofie Loch Næss i den nye musikkvideoen til Matilda, «Apologize».  Foto: Magnus Kloster Borka-Jensen
FORELSKET: «Skam»-aktuelle Ruby Dagnall (t.v.) spiller mot Thea Sofie Loch Næss i den nye musikkvideoen til Matilda, «Apologize». Foto: Magnus Kloster Borka-Jensen Vis mer

Måtte jobbe intenst

I løpet av den drøyt fire minutter lange musikkvideoen til Matilda, kan man se rollefigurene til Ruby Dagnall og Thea Sofie Loch Næss gå igjennom et helt kjærlighetsforhold.

Det begynner så smått med noen lange blikk på en fest, før de to blir bedre kjent og deler en rekke ømme og intime øyeblikk sammen. Men etterhvert blir det trøbbel i paradis.

Se hele videoen til «Apologize» øverst i saken!

Musikkvideoen, som er laget av Alvin Santos Tjernshaugen og Magnus Borka Kloster-Jensen, ble spilt inn i løpet av knappe ni timer. Det ble intenst for de to unge skuespillerne.

- Vi hadde ganske dårlig tid da vi spilte inn. Det var egentlig veldig deilig. Vi måtte jobbe så intenst og tett at jeg var nødt til å bli kjent med Thea på så veldig kort tid, sier Ruby Dagnall om innspillingen i en pressemelding fra Sony Music.

- Da innspilling var ferdig tror jeg vi alle satt igjen med følelsen av at vi skulle ønske vi kunne lage en hel spillefilm sammen, sier motspiller Thea Sofie i samme pressemelding.

Saken fortsetter under bildet.

AKTUELL: Tidligere i høst slapp Matilda låten «Apologize» feat. OMVR. Låten handler om et forhold som endte, men at det aldri er for sent å si unnskyld. Foto: Emil Solli
AKTUELL: Tidligere i høst slapp Matilda låten «Apologize» feat. OMVR. Låten handler om et forhold som endte, men at det aldri er for sent å si unnskyld. Foto: Emil Solli Vis mer

Drømme-duo

Da Matilda ønsket å gjenskape en periode i sitt eget liv i vidoen til låta «Apologize», hadde hun to skuespillernavn øverst på ønskelisten: Ruby Dagnall og Thea Sofie Loch Næss.

Den unge artisten, som tidligere har deltatt i «Norske talenter» på TV 2, var storfornøyd da begge de gryende stjernene takket ja til å delta.

Innspillingen ble likevel uventet rørende for 22-åringen. Det fortalte hun i et innlegg hun delte på Facebook-siden sin lørdag formiddag:

«Å se to av Norges yngste, men flinkeste og mest troverdige skuespillere fremstille meg og mitt liv og min identitet som verdens vakreste og mest naturlige ting, rett foran øynene på meg, var så ekstremt rørende. Jeg gråt, måtte gå vekk, lo, hadde konstant gåsehud og skjønte ingenting av mine egne følelser. Endelig kan jeg dele resultatet. Aldri har jeg vært stoltere av et prosjekt, og aldri har jeg gitt mer faen i fordommer og dumme mennesker».

Matilda Gressberg ønsker ikke å kommentere musikkvideoen ytterligere overfor Seoghør.no.

INTENS INNSPILLING: I «Apologize»-videoen formilder Thea Sofie Loch Næss og Ruby Dagnall at kjærlighet er kjærlighet, uavhengig av hvem man forelsker seg i.  Foto: Magnus Kloster Borka-Jensen
INTENS INNSPILLING: I «Apologize»-videoen formilder Thea Sofie Loch Næss og Ruby Dagnall at kjærlighet er kjærlighet, uavhengig av hvem man forelsker seg i. Foto: Magnus Kloster Borka-Jensen Vis mer

LES OGSÅ: «Stjernekamp»-Nicoline måtte utsette bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer