«Skam»-rolle skaper budkrig

P3-sjef: - Kan bli en utfordring for produksjonen.

BLI MED I GJENGEN: Hvis du betaler godt, kan du kjøpe deg en statistrolle i «Skam» og muligens møte Chris (Ina Svenningsdal), Vilde (Ulrikke Falch), Eva (Lisa Teige), Noora (Josefine Frida Pettersen) og Sana (Iman Meskini). Foto: NRK
BLI MED I GJENGEN: Hvis du betaler godt, kan du kjøpe deg en statistrolle i «Skam» og muligens møte Chris (Ina Svenningsdal), Vilde (Ulrikke Falch), Eva (Lisa Teige), Noora (Josefine Frida Pettersen) og Sana (Iman Meskini). Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange har nok drømt om å være en del av ungdomsgjengen på Hartvig Nissen videregående skole og suksesserien «Skam».

Den drømmen kan nå gå i oppfyllelse, så lenge du er villig til å betale for det.

- En utrolig fin opplevelse

P3Aksjonen har i disse dager en rekke opplevelser og diverse ting ute for auksjon, hvor en statistrolle i «Skam» er en av dem.

- Vi håper på å samle inn mest mulig penger, og en statistrolle i «Skam» er en utrolig fin opplevelse å auksjonere, sier Håkon Moslet, Redaksjonssjef i NRK P3, til Seoghør.no

P3Aksjonen er et samarbeid med TV-aksjonen på NRK, som i år samler inn penger til Røde Kors og deres arbeid for mennesker rammet av krig og konflikt. TV-aksjonen er søndag 23. oktober, og det er også siste dag for å by på statistrollen.

Saken fortsetter under bildet.

«SKAM»-ROLLE: Hvis du betaler godt, kan du kjøpe deg en statistrolle i «Skam» - og kanskje møte skuespillerene i virkeligheten. Her er Tarjei Sandvik Moe i rollen som Isak. Foto: NRK
«SKAM»-ROLLE: Hvis du betaler godt, kan du kjøpe deg en statistrolle i «Skam» - og kanskje møte skuespillerene i virkeligheten. Her er Tarjei Sandvik Moe i rollen som Isak. Foto: NRK Vis mer

Bestefar i «Skam»?

Hva slags scene vinneren av budrunden får være med på, er ikke bestemt ennå. Håkon Moslet sier at det avhenger av hvem som vinner auksjonen, og hva som passer for produksjonen.

Men auksjonen kan by på utfordringer.

- Vi håper at det er et ungt menneske som vinner auksjonen, siden «Skam» er en ungdomsserie.

- Hva om «bestefar» (90) eller «mamma» (45) er den som legger inn høyeste bud?

- Oi, det blir en utfordring. Men det er en auksjon, så rollen går til høystbydende, sier Moslet og ler.

Stor interesse

Det er ikke småpenger man må ut med hvis man ønsker å henge i kantina med Vilde og Eva, eller feste i en kul leilighet sammen med Isak og de andre gutta. I skrivende stund må man by 13 000 kroner, eller mer, for å få mulighet til å være statist - men pengene går iallfall til en god sak.

Moslet har ikke oversikten over bud og interesse, men blir positivt overrasket når han får høre at det alt er oppe i 13 000 kroner for statistrollen.

- Wow! Det er jo kjempebra, sier han.

Ifølge auksjonens nettside, har nærmere 90 bud blitt registrert.

Williams russedress

I tillegg til en statistrolle i «Skam», kan man også by på klær fra den populære serien.

I august kom sjokknyheten om at William, spilt av Thomas Hayes, valgte å slutte i serien etter to sesonger, men fortsatt kan ivrige fans sikre seg et minne fra «Skam»-William.

Hans russedress fra sesong 2 ligger på 1800 kroner, mens Nooras genser, som hun hadde på seg da hun spilte gitar og sang for William, ligger på 4500 kroner.

NOORA-GENSER: Denne genseren Noora har på seg, kan man by på. Pengene går til Røde Kors. Foto: NRK
NOORA-GENSER: Denne genseren Noora har på seg, kan man by på. Pengene går til Røde Kors. Foto: NRK Vis mer

RUSSEDRESS: Williams russedress fra sesong 2 ligger ute for auksjon.  Foto: NRK
RUSSEDRESS: Williams russedress fra sesong 2 ligger ute for auksjon. Foto: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Dette tjener «Skam»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer