KASTER KLÆRNE: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen (22) er blant flere som stiller i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU - der målet er å få flere til å bruke kondom ved å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører». Video: RFSU Vis mer Vis mer

Josefine Frida Pettersen:

«Skam»-Josefine kaster klærne i kondomreklame

I het omfavnelse med svensk thaibokser.

Det er i en kampanjefilm for den svenske organisasjonen og intimprodukt-leverandøren RFSU, eller Riksforbundet for seksuell opplysning, at «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen (22) stiller opp i en svært intim setting.

Kampanjen har som mål å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører» og er illustrert med flere unge par i het omfavnelse.

VIL FÅ NORDMENN TIL Å BRUKE KONDOM: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen (22) sammen med thaibokseren Sanny Dahlbeck (27) i RFSUs seneste kampanje. Foto: RFSU
VIL FÅ NORDMENN TIL Å BRUKE KONDOM: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen (22) sammen med thaibokseren Sanny Dahlbeck (27) i RFSUs seneste kampanje. Foto: RFSU Vis mer

Pettersen spiller mot den svenske thaibokseren Sanny Dahlbeck (27), der de dampende scenene foregår i en solrik eng.

- Viktig rollemodell

Også den danske kroppsaktivisten Twerk Queen Louise, den svenske fotografen og kunstneren Arvida Byström, samt artist Peg Parnevik er blant dem som medvirker i kortfilmen.

Ifølge RFSUs rapport «Sex og kondom og sånn» fra 2016, dropper seks av ti nordmenn kondom når de har sex med ny partner. Forskjellene blant de nordiske landene er ikke kjempestore, men nordmenn troner altså listen.

Presseansvarlig for RFSU Norge, Lise Berlioz, forteller til Se og Hør at de ønsket å bruke den norske «Skam»-stjernen for å nå ut til flere.

- Vi ønsket å nå de unge. Josefine har et bredt nedslagsfelt i befolkningen etter «Skam» og hun er en viktig rollemodell. At hun ønsker å slå et slag for kondombruk sammen med RFSU er utrolig kult, forteller Berlioz, som opplyser at Pettersen selv ikke ønsker å stille for ytterligere kommentar.

Erotisk thriller

22-åringen er ikke den første av «Skam»-skuespillerne som har dukket opp i erotiske scener etter at suksess-serien ble lagt på is. Tarjei Sandvik Moe (19), kjent for rollen som Isak, er aktuell med den kommende norske kinofilmen «En affære», der han spiller en elev som utvikler et forhold til sin kvinnelige lærer.

- Det er ikke en romantisk komedie, men jeg lo en del da jeg så filmen, fortalte 19-åringen til Dagbladet forrige måned.

Josefine Frida Pettersen har blant annet vært å se i flere musikaloppsetninger etter «Skam», deriblant «Hair» på Oslo Nye Teater.

22-åringen flyttet fra Trondheim til Oslo like etter bruddet med kjæresten Torstein Bakke (24) i oktober i fjor, og snakket om sin nye tilværelse hos P3Morgen i januar.

Saken fortsetter under.

AVKREFTER: I anledning sin nye serie, forteller Thomas Hayes om det verste ryktet han har lest om seg selv. Video: Frida Andersen / Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Litt større

- Det er veldig deilig å bo alene, da kan man jo rote så mye man vil, fortalte hun til radio-programlederne.

Videre la ikke skuespilleren skjul på at hun synes det er annerledes å bo i Oslo enn i Trondheim.

- Oslo er jo litt større med flere folk, og gatene gir ingen mening. Det er så mange gater her at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, fortalte 22-åringen, som opprinnelig er fra Sigdal i Buskerud.

LES OGSÅ: - Jeg ble forelsket på nytt

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Ser rødt av gravidspørsmål

Ser rødt av gravidspørsmål

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Milliardær-familiens ukjente drama

Milliardær-familiens ukjente drama

Dette fikk du ikke se på tv

Dette fikk du ikke se på tv

Ny tragedie ti år etter konas død

Ny tragedie ti år etter konas død

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255