SKAM: Skuespillerne Herman Tømmeraas og Thomas Hayes har gjort braksuksess med rollene som henholdsvis «Gutte-Chris» og «William» i NRK-serien «Skam». Her poserer de to på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm i Oslo tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
SKAM: Skuespillerne Herman Tømmeraas og Thomas Hayes har gjort braksuksess med rollene som henholdsvis «Gutte-Chris» og «William» i NRK-serien «Skam». Her poserer de to på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm i Oslo tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Skam»-Herman snakker ut om kompisens sjokkexit

- Vi støtter ham så mye vi kan.

Publisert

I forrige uke ble det kjent at Thomas Hayes (19), som hadde rollen som William i NRK-serien «Skam», har valgt å trekke seg fra serien. Avgjørelsen skapte sjokkbølger blant fansen, som fortvilte i sosiale medier da nyheten sprakk.

Samtidig mente enkelte, deriblant Dagbladets TV-anmelder Marie Kleve, at William-exiten nok var til det beste for «Skam». Herman Tømmeraas, som har rollen som «gutte-Chris» i TV-serien, sier at Hayes må gjøre det han selv vil.

- Han er en profesjonell type. Han velger å gå videre, og vi støtter ham så mye vi kan, sier skuespilleren da Dagbladet møter ham på lanseringen av Kygos kleskolleksjon.

Tømmeraas har tro på at Hayes kommer til å klare seg som skuespiller - også uten «Skam».

- Forhåpentligvis møtes vi på toppen, sier han.

Thomas Hayes var også til stede under Kygo-lanseringen onsdag, men ønsket ikke å gi noen kommentar til Dagbladet.

POPULÆR KAR: Skuespiller Thomas Hayes fotografert med fans etter Verdikampen på Norway Cup på Ekebergsletta tidligere i sommer. Ingen tvil om at han er populær blant folket. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR KAR: Skuespiller Thomas Hayes fotografert med fans etter Verdikampen på Norway Cup på Ekebergsletta tidligere i sommer. Ingen tvil om at han er populær blant folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Manusskrivingen pågår

Videre forteller Tømmeraas at manusskrivingen til tredje sesong fortsatt pågår, og at innspillingen går i gang om en halv måned eller en måneds tid.

Han tror den kommende sesongen kommer til å bli fet.

- Regissøren vet godt hva hun gjør, sier skuespilleren, og viser til «Skam»-skaper og -regissør Julie Andem.

Tømmeraas tror ikke at karakteren Williams exit fra serien kommer til å sette stort preg på handlingen i sesong tre. - Jeg tror ikke endringene blir så store at publikum kommer til å legge merke til det, er Tømmeraas' spådom.

Selv har han ikke vurdert å forlate «Skam».

- Jeg liker jobben veldig godt, og det matcher veldig fint med timeplanen min. Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb, sier Tømmeraas.

- Hvor mye tjener du på rollen som «gutte-Chris»?

- Jeg tjener så mye at det er en jobb.

I RAMPELYSET: Det var under den tradisjonsrike prisutdelingen Gullruten i Bergen i mai i år at jentene fra den populære serien Skam endelig gjorde sitt inntog i rampelyset etter å ha blitt skjermet av NRK siden premieren i september 2015. Foto: NTB Scanpix
I RAMPELYSET: Det var under den tradisjonsrike prisutdelingen Gullruten i Bergen i mai i år at jentene fra den populære serien Skam endelig gjorde sitt inntog i rampelyset etter å ha blitt skjermet av NRK siden premieren i september 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mer fargerik sesong

Ut fra videoen NRK slapp på forsommeren å dømme, tyder mye på at den tredje sesongen kommer til å handle mer om guttene enn det serien har gjort tidligere.

Tømmeraas tror det kommer til å bli en viktig sesong.

- Serien skal være så allsidig som mulig, og det er fint at seeren kan forstå guttas synspunkt også, sier han, og legger til:

- Det blir en mer fargerik sesong.

I den ovennevnte videoen avslører NRK at det er Isak som er den bærende karakteren i sesong tre, slik Eva og Noora har vært i de to foregående sesongene.

I forrige sesong ble det gitt flere hint om at Isak kanskje er homofil, og valget av ham som hovedperson falt i god jord i LHBT-miljøet.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

Fredrik Skavlan overrasket Skam-jentene på Gullruten. Se video under:

 

Skam-stjernene deltok på kjendiskamp under Norway Cup. Se video under:

 

LES OGSÅ: Thomas «William» Hayes må ha hemmelig telefonnummer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer