«Skam» får en tredje sesong

NRK bekrefter at braksuksessen blir å se i en god stund fremover.

BRAKSUKSESS: NRKs tenåringsserie «Skam» har tatt Norge med storm, og nå er det bekreftet at programmet får en tredje sesong. Foto: NRK
BRAKSUKSESS: NRKs tenåringsserie «Skam» har tatt Norge med storm, og nå er det bekreftet at programmet får en tredje sesong. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NY SESONG: Håkon Moslet, som er redaksjonssjef for TV i NRK, avslører ovenfor Adressa at «Skam» får en tredje sesong. Foto: NTB scanpix
NY SESONG: Håkon Moslet, som er redaksjonssjef for TV i NRK, avslører ovenfor Adressa at «Skam» får en tredje sesong. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: NRK opplever enorm suksess med tenåringsserien «Skam», som i følger hverdagen til en jentegjeng på Hartvig Nissen Videregående i Oslo.

Seertallene på nett har vært skyhøye selv uten promotering, og på Facebook har programmets fanpage i overkant av 24.000 medlemmer.

Dermed er det minst 24.000 nordmenn som kommer til å smile bredt når de høres siste nytt om serien; «Skam» får en tredje sesong.

Dét bekrefter Håkon Moslet, som er redaksjonssjef for TV i NRK P3.

- Ja, det kommer nok en sesong tre, sier Moslet til Adressa uten å utdype videre.

Saken fortsetter under bildet.

Ikke ute etter å skape kjendiser

Ovenfor Adressa avslører Moslet i tillegg hvorfor de fem hovedrolleinnhaverne, som er mellom 16 og 19 år, ikke er å se i mediene på tross av serien enorme suksess.

- Vi ønsker at de skal kunne leve sine unge liv videre. De opplever et veldig trøkk, og vi tenker det er sunt at de ikke har så høy medieprofil. Vi er ikke ute etter å skape kjendiser. Vi er ute etter å lage en bra serie, forteller redaksjonssjefen.

Han innrømmer også at en del av det handler om å bevare seriens særegne «ektehet».

- Når du ser Nils Ole Oftebro i Mammon er du veldig klar over at det er skuespill. «Skam» gir en annen følelse. Både unge og voksne seere kan nok ta seg selv i å glemme at det er en dramaserie, sier Moslet.

LES OGSÅ: Realitysøstrene blir saksøkt for milliardbeløp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer