Kourtney Kardashian:

- Skam dere

Raser etter innleggelsen.

TENNER PÅ ALLE PLUGGER: Kourtney Kardashian er ikke særlig fornøyd med bildene som florerte etter ektemannens sykehusinnleggelse. Foto: Shutterstock Editorial / MediaPunch / NTB
TENNER PÅ ALLE PLUGGER: Kourtney Kardashian er ikke særlig fornøyd med bildene som florerte etter ektemannens sykehusinnleggelse. Foto: Shutterstock Editorial / MediaPunch / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag ble det kjent at Blink-182-trommisen Travis Barker (46) hadde blitt fraktet til sykehus i Los Angeles.

Lørdag brøt han tausheten om innleggelsen, og fortalte at det hele skjedde etter at han fikk fjernet en polypp under en endoskopi. Det resulterte i en kritisk skade i bukspyttkjertelen - som igjen skal ha ført til en akutt bukspyttkjertelbetennelse.

Ifølge Norsk Helseinformatikk utvikles akutt bukspyttkjertelbetennelse, også kalt pankreatitt, raskt og kjennetegnes ved moderate til sterke smerter i øvre deler av magen. Betennelsen kan være livstruende.

Ved Barkers side var hans ferske kone, realitystjernen Kourtney Kardashian (43). Hun ble blant annet avbildet sammen med ektemannen på vei inn til sykehuset, ifølge Entertainment Tonight.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Skam dere

Nå raser imidlertid Kardashian mot flere paparazzifotografer.

Kort tid etter at Barker ble innlagt, begynte det nemlig å florere paparazzibilder av realitystjernen. Bildene skal ha vært tatt for flere uker siden, ifølge Kardashian. Bildene ble imidlertid delt nylig, og solgt som nye.

I et innlegg delt på Instagrams historiefunksjon lørdag kveld, ser hun rødt.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Til paparazziene som solgte bilder av meg 'ute på vift' mens mannen min var på sykehuset og kjempet for livet sitt ... Disse bildene ble faktisk tatt for to uker siden (jeg kan ikke engang huske sist jeg hadde på meg joggedressen på bildene). Jeg har ikke glemt dere», advarer hun fotografene.

«Et nytt lavmål, for å tjene penger på marerittet vårt. Virkelig ukult når jeg faktisk ikke forlot hans sine. Skam dere», skriver hun videre.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Delte oppdatering

Kardashians beskjed kom bare kort tid etter at hun tok til Instagram for å oppdatere følgerne sine om den skumle hendelsen, hvor ektemannen altså ble fraktet til sykehus med store smerter.

«Åh, for en skummel og emosjonell uke det har vært», delte hun, og fortsatte:

«Helsen vår er alt, og noen ganger tar vi for gitt hvor fort den kan endre seg (...) Jeg er så takknemlig for at gud hjalp ektemannen min, for alle bønnene deres til ham og oss, for den overveldende strømmen av kjærlighet og støtte. Jeg er så rørt og takknemlig».

BRÅKMAKER: Scott Disick åpnet seg om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: Artistens dating-historie: - Oi, wow

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer