Kourtney Kardashian:

- Skam dere

Raser etter innleggelsen.

TENNER PÅ ALLE PLUGGER: Kourtney Kardashian er ikke særlig fornøyd med bildene som florerte etter ektemannens sykehusinnleggelse. Foto: Shutterstock Editorial / MediaPunch / NTB
TENNER PÅ ALLE PLUGGER: Kourtney Kardashian er ikke særlig fornøyd med bildene som florerte etter ektemannens sykehusinnleggelse. Foto: Shutterstock Editorial / MediaPunch / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag ble det kjent at Blink-182-trommisen Travis Barker (46) hadde blitt fraktet til sykehus i Los Angeles.

Lørdag brøt han tausheten om innleggelsen, og fortalte at det hele skjedde etter at han fikk fjernet en polypp under en endoskopi. Det resulterte i en kritisk skade i bukspyttkjertelen - som igjen skal ha ført til en akutt bukspyttkjertelbetennelse.

Ifølge Norsk Helseinformatikk utvikles akutt bukspyttkjertelbetennelse, også kalt pankreatitt, raskt og kjennetegnes ved moderate til sterke smerter i øvre deler av magen. Betennelsen kan være livstruende.

Ved Barkers side var hans ferske kone, realitystjernen Kourtney Kardashian (43). Hun ble blant annet avbildet sammen med ektemannen på vei inn til sykehuset, ifølge Entertainment Tonight.

- Skam dere

Nå raser imidlertid Kardashian mot flere paparazzifotografer.

Kort tid etter at Barker ble innlagt, begynte det nemlig å florere paparazzibilder av realitystjernen. Bildene skal ha vært tatt for flere uker siden, ifølge Kardashian. Bildene ble imidlertid delt nylig, og solgt som nye.

I et innlegg delt på Instagrams historiefunksjon lørdag kveld, ser hun rødt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer