«Skam»-avsløring fikk Facebook til å koke

- Jeg fikk 400 nye venneforespørsler om dagen etter at nyheten ble kjent.

STJERNESKUDD: Ruby Dagnall blir å se i den kommende sesongen av TV-suksessen «Skam». Foto: NTB scanpix
STJERNESKUDD: Ruby Dagnall blir å se i den kommende sesongen av TV-suksessen «Skam». Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at den unge skuespilleren Ruby Dagnall (16) har fått en rolle i NRKs suksesserie «Skam».  

Det var NRK som bekreftet at Dagnall blir å se blant skolekameratene til Noora og gjengen hennes.

16-åringen er også premiereklar med filmen «Rosemari», og det er allerede blitt spådd at hun har en lysende skuespillerkarriere i sikte, ifølge Dagbladet. 

Overfor Side2 avslører Ruby at hun fikk massiv oppmerksomhet etter at mediene begynte å skrive at hun hadde fått en rolle i NRK-serien.

- Etter at det ble kjent at jeg skal være med fikk jeg 400 venneforespørsler på Facebook om dagen! Jeg trodde det var tabu å sende til folk du ikke kjenner, men det gjaldt visst ikke lenger, sier hun til nettstedet. 

Saken fortsetter nedenfor.

LYS FREMTID: Ruby har allerede blitt sammenligner med både Natalie Portman og «en ny Maria Bonnevie». Foto: NTB scanpix
LYS FREMTID: Ruby har allerede blitt sammenligner med både Natalie Portman og «en ny Maria Bonnevie». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg øver hver kveld 

I den allerede kritikerroste filmen «Rosemari» - som har premiere denne helgen - spiller hun en helt annen type karakter enn i «Skam». I ungdomsserien skal hun nemlig spille en rebelsk tenåring. 

- Jeg spiller noe heeelt annet! En som har hatt kjæreste på 20, har vært modell, som er lei av livet. Det blir mye hasj ... Det er noe helt nytt, sier hun og fortsetter:

- Jeg øver hver kveld. Hvordan inhalerer man egentlig hasj? sier hun til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK LANDET MED STORM: Det er stor spenning rundt hvordan den tredje sesongen av «Skam» blir. f.v.: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini) Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen).  Foto: NRK
TOK LANDET MED STORM: Det er stor spenning rundt hvordan den tredje sesongen av «Skam» blir. f.v.: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini) Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen). Foto: NRK Vis mer

Enorm suksess

Det var i mars Håkon Moslet, som er redaksjonssjef for TV i NRK P3, lettet på sløret om at fansen kunne vente seg en tredje sesong av «Skam».

Like etter bekreftet serieskaperen Julie Andem nyheten under Nordiske mediedager i Bergen. 

Det har allerede blitt avslørt at det er karakteren Isak som blir hovedpersonen i den kommende sesongen, og forrige måned fikk fansen sjokknyheten om at karakteren William, spilt av skuespiller Thomas Hayes, har valgt å slutte i serien. 

Første sesong av «Skam» ble en av fjorårets mest kritikerroste tv-serier og ungdomserien fikk ros fra seere og kommentatorer i alle aldre.

Se intervju med «Skam»-William her:

LES OGSÅ: Overrasket med nye babybilder