Skallet Britney på rehab

Oops, I did it again! Britney har sjekket inn ved nok et rehabiliteringssenter.

FLINTSKALLET: Her er de første bildene av Britney ved avrusningssenteret. Foto: All Over Press
FLINTSKALLET: Her er de første bildene av Britney ved avrusningssenteret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: For andre gang på en uke har Britney Spears søkt hjelp ved et avrusningssenter. Det bekrefter den skandaleomsuste popstjernens talsperson ifølge The Sun.


Forrige uke hadde Toxic-stjernen et mislykket 24-timers opphold ved Crossroads-klinikken i Antigua. Denne gangen har hun tatt turen til Promises Malibu Treatment Centre - en klinikk i nærheten av huset ved stranden som hun delte med eksmannen Kevin Federline.


PSYKOLOGIPROFESSOR: - Britney trenger hjelp!


Britney eier fremdeles huset i Malibu, hvor hennes mor Lynne nå har flyttet inn for å ta seg av Britney og Kevins to barn, Sean Preston (1) og Jayden James ( 5 mnd).


LES OGSÅ: Frisør tror Britney-barbering var PR-stunt


Britney har hatt en vill uke, som er blitt nøye fulgt av pressen. Etter sitt første rehab-forsøk, barberte hun skallen og fikk to nye tatoveringer, før hun dro på byen iført blond parykk. Når ryktes det at ekskjæresten Justin Timberlake skal ha kjørt til Hollywood i et forsøk på å redde henne.


- Justin er den eneste personen Britney eventuelt vil lytte til nå, sier en kilde til britiske More.


- Alle håper at han kan snakke litt fornuft i henne.


SE HER: Donald Trump med Britney-sveis?


For å toppe det hele, ryktes det nå i amerikanske medier at Britney skal ha tatt både ecsatsy, kokain og kraftige angstdempende medisiner.


- Da jeg var i nærheten av henne tok hun ecstasy, sier søsteren til Britneys første ektemann, Jason Alexander, ifølge The Sun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer