- Skal vi ha barn, må vi få det nå

Nyforlovede Sofia Vergara (42) vil gjøre alt for å unngå å bli «en småbarnsmor i 50-årene».

BRYLLUP - OG BABY?: Sofia Vergara sier hun har hastverk, dersom forloveden Joe Manganiello ønsker seg barn med henne. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press
BRYLLUP - OG BABY?: Sofia Vergara sier hun har hastverk, dersom forloveden Joe Manganiello ønsker seg barn med henne. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Sofia Vergara har mange grunner til å smile om dagen.

I tillegg til suksess med TV-serien «Modern Family» og sin nye film «Hot Pursuit», nyter hun kjærligheten med sin forlovede Joe Manganiello (38) .

«True Blood»-kjekkasen fridde til Sofia i romjulen og nå hinter den kommende bruden om at de to kan ha mer enn bryllupsfesten å se frem til.

Sofia - som har sønnen Manolo (23) fra et tidligere forhold - er nemlig klar for å bli mamma på nytt.

I et intervju med bladet Redbook sier hun at hun unner Joe - som ikke har barn fra før - å bli pappa.

- Han har aldri fått barn, hvordan kan jeg si nei? Men jeg har sagt til ham at dersom vi skal få barn, må vi få det nå. Jeg vil ikke være mor til en baby når jeg er 50.

TETT BÅND: Sofia Vergara har et nært forhold til sin 22 år gamle sønn Manolo. Her er de sammen da hun fikk sin stjerne på Hollywood-gaten Walk of Fame. Foto: Epa
TETT BÅND: Sofia Vergara har et nært forhold til sin 22 år gamle sønn Manolo. Her er de sammen da hun fikk sin stjerne på Hollywood-gaten Walk of Fame. Foto: Epa Vis mer

Joe skal ha fridd til Sofia på det eksklusive St. Regis-hotellet på Hawaii-øya Kauai.

- Dette var ikke et impulsivt frieri. Joe kontaktet hotellet flere uker i forveien for å diskutere ting han hadde lyst til å gjøre.

- Han ville ikke fri utendørs, hvor andre kunne se dem, fordi han var nervøs for at Sofia kunne si nei, sier en kilde til bladet People.

Den store hendelsen skal istedenfor ha skjedd i en av luksushotellets beste suiter.

- Den har stor utsikt over vannet. Etterpå ble det sendt opp champagne og dessert til rommet.

I forbindelse med sin nye film «Hot Pursuit» ble Sofia godt kjent med skuespillerkollega Reese Witherspoon.

I et intervju med Seoghør.no avslører Reese at hun fikk sjokk da hun så Sofia og flere andre latin-amerikanske damer snakke høyt rundt en baby.

– Hun og de andre virket så sinte. Alle satt og snakket så høyt rundt babyen. Jeg gikk rundt og sa «hysj, dere vekker babyen!», men den gjorde ikke det sier Reese lattermildt.

- Det er sånn vi vokser opp. Den eneste måten å bli hørt på, er å snakke høyest. Det er en overlevelseskunst. Er du stille, er du ferdig, legger Sofia til og ler.

Se intervjuet her:

 

LES OGSÅ: - Hun virket så sint

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer