«Skal vi danse»-stjernen forlovet seg

- Han fridde rett etter at jeg hadde danset foxtrot.

FORLOVET OG STOLT: Karina Smirnoff viste frem sin nye folovelsesring under fest på  Las Vegas-nattklubben TAO lørdag. Foto: All Over Press
FORLOVET OG STOLT: Karina Smirnoff viste frem sin nye folovelsesring under fest på Las Vegas-nattklubben TAO lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Karina Smirnoff (32) har i flere sesonger vært en av de mest populære dansepartnerne til kjendisene i USAs versjon av «Skal vi danse».

Populariteten har også ført til at 32-åringen har blitt koblet til en rekke forskjellig emannlige kjendiser, men nå må potensielle beilere gi opp jakten.

Lørdag avslørte nemlig Karina at hun har forlovet seg med sin kjæreste - baseballspilleren Brad Penny (32) - under en fest i Las Vegas, ifølge Us Weekly.

- Jeg er lykkeligere enn noensinne og Brad er den eneste grunnen til det, sa Karina til bladet, mens hun stolt viste fram diamantringen hun fikk etter en «Skal vi danse»-opptreden i oktober.


Prenny skal ha overrasket kjæresten i garderoben etter at hun hadde danset en foxtrot med «Jersey Shore»-stjernen Mike «The Situation» Sorrentino .

Men det tok tid før Karina skjønte alvoret ifølge henne selv.

- Jeg var mer opptatt av at jeg så ut som Frankensteins brud og registrerte ikke hva han sa.  Selv ikke da han stod på ett kne og åpnet boksen med ringen gikk det helt opp for meg, sier hun til Us Weekly.

Smirnoff har tidligere vært forlovet med en annen av danserne i amerikanske «Skal vi danse», Maksim Chmerkovski, men forlovelsen endte i fjor etter ni måneder.

Den ukrainskfødte skjønnheten har tidligere også hatt et forhold til en av sine kjendis-dansepartnere, «Pacific Blue»-skuespilleren Mario Lopez, i fra 2006 til 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Noen ganger føler jeg meg avkledd