Marianne Sandaker:

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

Delte den glade nyheten i sosiale medier.

BLE MAMMA: Marianne Sandaker slapp søndag formiddag nyheten om at hun er blitt mamma for første gang. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLE MAMMA: Marianne Sandaker slapp søndag formiddag nyheten om at hun er blitt mamma for første gang. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kunne proffdanseren Marianne Sandaker avsløre at hun var gravid og ventet sitt første barn med kjæresten Markus Thorsen.

Nå er ventetiden over.

Søndag formiddag deler hun nemlig den glade nyheten med følgerne sine i sosiale medier, og avslører samtidig hva den lille skal hete.

- Astrid har kommet. Verdens søteste skapning, skriver hun til et bilde av to små barneføtter.

Til Se og Hør forteller Marianne om gleden over å ha blitt mor for første gang.

- Dette er stort! Vi er i en ubeskrivelig lykkerus, skriver den nybakte moren i en tekstmelding.

Navnevalg

Gratulasjoner og lykkeønskninger strømmer inn i kommentarfeltet, og blant andre bakedronning og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Ida Gran-Jansen, som nylig ble mamma selv for første gang, er blant dem som gratulerer.

Da Se og Hør møtte Marianne i fjor høst, fortalte hun at det var vanskelig å finne navn til den lille.

- Vi synes det er litt vanskelig å velge, så vi har ikke bestemt oss helt ennå for hva det blir. Vi har noen vi liker ekstra godt, men vi har ikke lyst til å røpe det helt enda, sa hun.

Avslørte babynyhet

- Til våren går vi inn i vårt tolvte år som kjærester og inn i en ny epoke sammen med ei lita jente, skrev Marianne på Instagram i fjor da hun avslørte at hun og kjæresten ventet sitt første barn sammen.

For nordmenn flest er hun nok best kjent som proffdanser i «Skal vi danse», hvor hun blant annet har danset med Petter «Katastrofe» Kristiansen i 2016, Samuel Massie i 2015 og Kashfa King, best kjent som Kash King, i 2014.

I 2011 gikk hun helt til topps med programleder og artist Atle Pettersen.

LES OGSÅ: - De har måttet ofre mye av barndommen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer