Alexandra Kakurina og Glenn Jørgen Sandaker:

«Skal vi danse»-paret venter barn

Proffdanserne skal bli foreldre for første gang.

VENTER BARN: Mandag deler Alexandra Kakurina at hun og Glenn Jørgen Sandaker venter sitt første barn. Foto: Tor Lindseth
VENTER BARN: Mandag deler Alexandra Kakurina at hun og Glenn Jørgen Sandaker venter sitt første barn. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

De to tidligere «Skal vi danse»-profilene og proffdanserne Alexandra Kakurina (37) og Glenn Jørgen Sandaker (36) venter sitt første barn.

Det avslører førstnevnte i et innlegg på Instagram.

På bildet poserer paret sammen, mens Kakurina stolt viser frem den voksende gravidmagen samtidig som Sandaker viser frem sin mage på humoristisk vis.

«What to expect when you are expecting? Et obligatorisk bilde på Instagram og en partner med sympati-symptomer, skriver 37-åringen.

Videre avslører den vordende moren at hun er 19 uker på vei.

Sliter med kvalme

Det var TV 2 som først omtalte saken, og overfor kanalen forteller Kakurina at hun og kjæresten gleder seg masse.

Hun innrømmer imidlertid at formen ikke har vært på sitt beste.

- Jeg sliter med kvalme, så det er den største utfordringen for meg. Jeg er den gravide som er veldig gravid, med alle de klassiske symptomene, forklarer hun til TV 2.

SKAL BLI FORELDRE: Alexandra Kakurina røper at hun er 19 uker på vei. Her avbildet med forloveden i 2015. Foto: Tor Lindseth
SKAL BLI FORELDRE: Alexandra Kakurina røper at hun er 19 uker på vei. Her avbildet med forloveden i 2015. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Proffdanseren legger heller ikke skjul på at hun synes det er uvant å ikke ha kontroll over sin egen kropp.

- Jeg misunner dem som sier de elsker å være gravide, og som har mye energi. Jeg venter fortsatt på litt energi og glød, fortsetter hun til kanalen.

Som nevnt har duoen tidligere vært å se i TV 2-programmet «Skal vi danse». Sandaker deltok senest i fjor høst, mens Kakurina var å se i tv-programmet for tre år siden.

I dag underviser imidlertid Kakurina i dans på Norges Danseforbund, mens Sandaker driver en trafikkskole.

Alexandra Kakurina har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

Holdt forholdet hemmelig

Sandaker og Kakurina kunne i 2011 avsløre overfor Se og Hør at de to var blitt et par etter å ha holdt forholdet hemmelig for pressen i to år.

- Det var kanskje en litt glidende overgang ettersom vi kjente hverandre veldig godt allerede, sa Sandaker til Se og Hør den gang, mens Kakurina fulgte opp med:

- Glenn Jørgen er jo verdens snilleste mann.

Seks år senere kunne duoen også avsløre at de hadde forlovet seg. Det røpet Kakurina på sin Instagram-profil til et bilde av forlovelsesringen.

Nyheten om at Kakurina og Sandaker venter barn, kommer bare kort tid etter at en annen «Skal vi danse»-profil, nærmere sagt Anette Stokke (31), røpet at hun venter barn med forloveden Øyvind Lien Eknes.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

- Årets julegave

Det gjorde hun på Instagram, med et bilde av en voksende babymage.

«Årets julegave», skrev hun under bildet.

Stokke holdt imidlertid kortene tett til brystet hva gjelder å røpe kjønnet på den lille babyen i magen samt når termindatoen er.

View this post on Instagram

Årets julegave ❤️

A post shared by Anette Stokke (@anettesto) on

Til Se og Hør kunne imidlertid de kommende foreldrene fortelle at de allerede nå venter et svært aktivt familiemedlem.

- Øyvind og jeg gleder oss veldig til å møte det nye familiemedlemmet. Det er en aktiv krabat som åpenbart liker å bevege seg masse der inne. Stor stas, fortalte Stokke.

LES OGSÅ: Krise i britiske «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer