Alexandra Kakurina og Glenn Jørgen Sandaker:

«Skal vi danse»-paret ble foreldre

Fikk en sønn.

BLE FORELDRE: Alexandra Kakurina at hun og Glenn Jørgen Sandaker har fått sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Alexandra Kakurina at hun og Glenn Jørgen Sandaker har fått sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober kunne «Skal vi danse»-paret Alexandra Kakurina at hun og Glenn Jørgen Sandaker avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

Torsdag kveld kan de dele den hyggelige nyheten om at ventetiden er over.

«Lille Filip ble født onsdag 17.03.21. Hjertene våre er fulle av lykke! Tusen hjertelig takk for all støtte og kjærlighet dere sender oss», skriver den nybakte mora på Instagram, og røper samtidig at den lille gutten heter Filip.

Kakurina benytter også anledningen til å takke jordmødrene som var til stede da sønnen kom til verden tidligere denne måneden.

«Jordmødre i Norge er noen engler som ikke får nok skryt og oppmerksomhet. Uten deres fantastiske omsorg og støtte hadde jeg ikke klart meg gjennom en utfordrende uke på sykehuset», fortsetter hun.

Det var TV 2 som omtalte babynyheten først.

Holdt forholdet hemmelig

De nybakte foreldrene kunne i 2011 avsløre overfor Se og Hør at de to var blitt et par etter å ha holdt forholdet hemmelig for pressen i to år.

- Det var kanskje en litt glidende overgang ettersom vi kjente hverandre veldig godt allerede, sa Sandaker til Se og Hør den gang, mens Kakurina fulgte opp med:

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Glenn Jørgen er jo verdens snilleste mann.

Seks år seinere kunne duoen også avsløre at de hadde forlovet seg. Det røpet Kakurina på sin Instagram-profil til et bilde av forlovelsesringen.

LES OGSÅ: Prinsesse Eugenie deler nye babybilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer