FORLOVET: Det gravide paret Nadya Khamitskaya og Mads Andersen blir kone og mann i 2017.
 Foto: Fameflynet Norway
FORLOVET: Det gravide paret Nadya Khamitskaya og Mads Andersen blir kone og mann i 2017. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

«Skal vi danse»-Nadya gifter seg

Snart blir det både bryllup og barn for proffdanseren.

SEOGHØR.NO: Sist måned ble det kjent at «Skal vi danse»-profilen Nadya Khamitskaya (32) og VG-journalist kjæresten Mads A. Andersen (32) venter barn nummer to.

Fra før av har paret, som har vært sammen siden 2011, sønnen Léon (3,5).

– Både Mads og jeg har søsken, og vet hvor mye det betyr å ha en søster eller bror. Derfor ville vi sørge for at Léon også skal få oppleve søskenkjærlighet, fortalte Nadya til Se og Hør Extra i juli.

Nå deler den spreke danseren enda en hyggelig nyhet.

Etter fire år som kjærester har duoen nå forlovet seg.

- Gleder meg til å bli kona til verdens beste mann, skriver hun på Instagram fredag sammen med et bilde av en glitrende forlovelsesring, og hashtaggene #verdenslykkeligste #hanfridde #forlovet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PARKETTEN: Nadya har deltatt i syv sesonger av Skal vi danse. Her med den tidligere fotballspilleren Roar Strand i fjor.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
PÅ PARKETTEN: Nadya har deltatt i syv sesonger av Skal vi danse. Her med den tidligere fotballspilleren Roar Strand i fjor. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Til TV 2 forteller den vordende moren at frieriet skjedde på ferie i Spania, hvor de fremdeles befinner seg.

– Mads fridde i Spania, under en romantisk middag. Det var utsikt mot havet og levende musikk, mens Léon sov fredelig i vognen og den lille babyen sparket i magen. Det var magisk og rørende, utdyper hun til nettstedet.

Bryllupet skal etter planen stå sommeren 2017.

Den lille familien bor i dag på idylliske Nesodden etter at de i november i fjor valgte å selge sin treromsleilighet på Grünerløkka i Oslo.

LES OGSÅ: Fredrik Skavlan blir pappa igjen