«Skal vi danse»-Nadya avslører detaljer rundt bryllupet

Nadya Khamitskaya og Mads A. Andersen har endelig bestemt bryllupsdatoen.

BRYLLUPSPLANENE I BOKS: Nadya Khamitskaya og Mads A. Andersen forlovet seg i fjor sommer, og nå har de bestemt både hvor og når bryllupet vil finne sted.  Foto: Tor Lindseth
BRYLLUPSPLANENE I BOKS: Nadya Khamitskaya og Mads A. Andersen forlovet seg i fjor sommer, og nå har de bestemt både hvor og når bryllupet vil finne sted. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dansetalentet Nadya Khamitskaya (33) er for tiden aktuell i den nye sesongen av TV 2-programmet «Skal vi danse», der hun er dansepartneren til tidligere «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud (28).

I tillegg til TV-jobben er det også spennende ting som skjer for 33-åringen på hjemmebane. For ett år siden avslørte hun nemlig at hun og VG-journalist kjæresten Mads A. Andersen skal gifte seg.

Den hyggelige nyheten bekreftet hun selv via sin Instagram-konto, da hun la ut et bilde av den flotte forlovelsesringen.

Danseren har tidligere fortalt at paret er usikre på når og hvor bryllupet vil finne sted, men i et intervju med VG avslører hun at de endelig har bestemt seg.

Overfor avisen røper hun at duoen blir mann og kone 23. juni neste år under en tredagers feiring med familie og venner i Portugal.

- Jeg skal sy min egen brudekjole, forteller Nadya videre.

Saken fortsetter nedenfor.

DANSEPARTNERE: Lørdag var det premiere av den nye «Skal vi danse›-sesongen, der Nadya er partner med Eilev Bjerkerud.  Foto: NTB scanpix
DANSEPARTNERE: Lørdag var det premiere av den nye «Skal vi danse›-sesongen, der Nadya er partner med Eilev Bjerkerud. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lykkelig familieliv

Nadya og Mads ble foreldre for andre gang i desember, da datteren Evie kom til verden. Fra før har de sønnen Léon (4) sammen.

- Léon synes det er så stort å bli storebror. Han er veldig flink, og han synger for søsteren sin og passer på hele tiden. Det er veldig annerledes å få nummer to, for det å se den omsorgen og kjærligheten han viser er helt fantastisk, har Nadya tidligere fortalt til Seoghør.no.

Danseren og klesdesigneren bekreftet overfor Se og Hør at hun og Mads var et par vinteren 2011. I 2014 fortalte Nadya om hvordan de to møttes første gang:

- Da jeg møtte Mads, var det den første og siste blind daten jeg hadde vært på. Jeg syntes det var veldig teit, men så traff vi hverandre og jeg tenkte: «Han blir jeg gammel sammen med», har Nadya tidligere innrømmet til VG Helg. 

Saken fortsetter nedenfor.

JOBBER I VGTV: Nadyas forlovede, journalist Mads A. Andersen (midten), sammen med statsminister Erna Solberg og Ap-leder Jonas Gahr Støre etter en partilederduell i VGTV-studio i fjor. Foto: NTB scanpix
JOBBER I VGTV: Nadyas forlovede, journalist Mads A. Andersen (midten), sammen med statsminister Erna Solberg og Ap-leder Jonas Gahr Støre etter en partilederduell i VGTV-studio i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nylig delte den fremtidige bruden detaljer rundt det fantastiske frieriet som fant sted i fjor sommer.

- Mads kunne ikke fridd på et bedre tidspunkt. Det var som en drøm. Vi var på ferie og hadde hatt en deilig dag på stranden. Vi satt på en sjarmerende restaurant med utsikt mot havet, et barn lå trygt og sov i vognen, det andre lå i magen og sparket. Jeg ble helt tatt på senga, men var ikke i tvil om hva jeg skulle svare. Det ble et virvar av følelser - latter og tårer på en gang, sa danseren til ukebladet Her og Nå.

LES OGSÅ: - Jeg har betennelse i hele kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer