FULL TILLIT: Carstein Skjelbreid og Mia Gundersen er finalister i kveldens ''Skal vi danse''finale. Heldigvis er ikke partnerne deres sjalu. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FULL TILLIT: Carstein Skjelbreid og Mia Gundersen er finalister i kveldens ''Skal vi danse''finale. Heldigvis er ikke partnerne deres sjalu. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Skal vi danse kan drepe et forhold

''Skal vi danse''deltakelse kan drepe et skrantende forhold, mener Mona Grudt

SEHER.NO: ''Skal vi danse''deltakelse kan drepe et skrantende forhold , mener tidligere deltaker Mona Grudt.

- Hvis man er i et forhold som allerede skranter, kan ''Skal vi danse''- deltakelse være dråpen som ødelegger forholdet. Det er viktig å være åpen og fortelle om alt som kan kommer som overraskelser, som pinlige intime situasjoner som vises på TV før dansen, sier hun til Dagbladet.

Tidligere denne uken skrev Seher.no om samlivseksperter som advarer kjærestepar mot ''Skal vi danse''

Men heldigvis for kveldens finaledeltaker Carstein Skjelbreid er ikke hans kjæreste, Tonje Kristin Wøllo av den sjalu typen.- Heldigvis er jeg ikke en sjalu person. Carsten og Elena er i en rolle når de danser, og det er ikke noe tema at de holder hverandre i de 90 sekundene dansen varer, sier Wøllo.

- Jeg vet at på trening er det blodslit, og absolutt ingen kosestund. Dessuten er Elena og Carstein ekstremt inkluderende personer og Carsten er 100 prosent lojal mot meg, sier hun.

LES OGSÅ: Kroppen vil ikke godta det
Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.