Tore Petterson:

«Skal vi danse»-jakkene stjålet

Dansedommeren forteller at tyvene endevendte boden.

IKONISKE JAKKER STJÅLET: Tore Petterson forteller at mange av hans egendesignede jakker for «Skal vi danse» har blitt med innbruddstyvene. Her er han med med-dommere Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
IKONISKE JAKKER STJÅLET: Tore Petterson forteller at mange av hans egendesignede jakker for «Skal vi danse» har blitt med innbruddstyvene. Her er han med med-dommere Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag forrige uke, kort tid før kveldens «Skal vi danse»-forberedelser satte i gang, oppdaget Tore Petterson (41) at uvedkommende hadde vært i boden hans.

- I det jeg skulle sette meg i en taxi til sending, får jeg melding fra en i nabogården som lurte på hvorfor jeg kastet ting i søppelbøttene deres. Han sendte meg et bilde av en koffert med masse ting i, blant annet et akkrediteringskort fra revyfestivalen med navnet mitt på, forklarer han til Se og Hør.

Da løp han ned i boden. Der var alt endevendt.

- Veldig ekkelt

Etter en gjennomgang kunne Petterson slå fast at rundt 20 egendesignede «Skal vi danse»-jakker var borte, samt dressjakker til langt høyere verdi. Også en rekke PC-er fra tidligere tider var borte.

- Det er veldig ekkelt. Det er jo ikke vært så mye økonomisk, men det er verdt mye for meg, minner og sånn. Det er veldig trist, sier han videre.

Petterson bør på Grünerløkka i Oslo sammen med kjæresten Joakim Tjæstheim (27). Han forklarer videre at forholdet er anmeldt til politiet, men at de ikke har vært på stedet for å undersøke saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer