TRYGGERE: Adelén sier hun er blitt tryggere på seg selv etter at hun ble med i Skal vi danse. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
TRYGGERE: Adelén sier hun er blitt tryggere på seg selv etter at hun ble med i Skal vi danse. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- «Skal vi danse» har gjort meg mer selvsikker

Adelén takker TV-deltagelsen for at hun ikke tar seg selv så høytidelig lenger.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag står Adelén Rusillo Steen (19) på parketten i Nydalen for siste gang, når hun danser mot Stian «Staysman» Thorbjørnsen i «Skal vi danse»-finalen.

Hver helg denne høsten har hun vist seg fram i TV 2-programmet, og nå takker hun deltagelsen i konkurransen for at hun er blitt mer trygg på seg selv.

- Det jeg har lært på det personlige plan kommer jeg til å ta med meg videre i livet mitt, særlig den selvsikkerheten jeg har fått, sier hun til Her og Nå.

Sangeren slo gjennom med deltagelse i Melodi Grand Prix i 2013. Da var hun bare 16 år gammel, en alder der det er vanskelig å takle all den plutselige oppmerksomheten.

Saken fortsetter under bildet.

UNG DEBUTANT: Adelén var kun 16 år da hun deltok i Melodi Grand Prix i 2013. Foto: Espen Solli
UNG DEBUTANT: Adelén var kun 16 år da hun deltok i Melodi Grand Prix i 2013. Foto: Espen Solli Vis mer
FIKK MYE OPPMERKSOMHET: Dette kysset fikk mye oppmerksomhet, men Adelén har flere ganger slått fast at det bare var skuespill. Foto: Se og Hør
FIKK MYE OPPMERKSOMHET: Dette kysset fikk mye oppmerksomhet, men Adelén har flere ganger slått fast at det bare var skuespill. Foto: Se og Hør Vis mer
- Karrieren min startet da jeg kun var 16 år gammel - en tid der du skal finne deg selv og oppleve nye ting. Oppmerksomheten gjorde at jeg satte mange begrensninger for meg selv. Jeg kunne ikke gjøre det alle andre gjorde. Jeg greide ikke slappe helt av, men tenkte hele tiden over hvordan jeg oppførte meg og fremsto, sier hun.

Noe av det hun har fått mest oppmerksomhet for denne høsten, er kysset med dansepartner Benjamin Jayakoddy. Flere ganger har hun slått tilbake mot ryktene om at noe skal være på gang de to i mellom.

- Det begynner å bli irriterende faktisk. Det er ingenting mellom oss og vi er bare profesjonelle dansepartnere. Vi kjenner hverandre kjempegodt nå og er blitt gode venner, men det er det, sa hun til Seoghør.no.

Video: Adelén fikk beskjed om å være mer sexy:


LES OGSÅ: Adelén avkrefter kjærlighetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer