Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer

- «Skal vi danse» er vel ikke skyld i bruddet?

Dansekjendisene avfeier ekspertenes dom som tull. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Kari Traa, Egor Filipenko, Lars Bohinen og Stella Mwangi nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne uka ble det kjent at «Skal vi danse»-stjernen Lars Bohinen og kjæresten Lise Sollie har gjort det slutt. Og i lørdagens VG mente sexologene Esben Esther Pirelli Benestad og Gro Isachsen begge at den nærheten «Skal vi danse»-deltagerne har i programmet med sin dansepartner lett kan tære på kjærlighetslivet deltagerne har på utsiden.

«Skal vi danse»-deltagere Seher.nbo har vært i kontakt med, er derimot ikke like enige i den vurderingen.

- Det har veldig mye å gjøre hvor selvsikker partneren er. Og min partner er veldig selvsikker, så jeg tror ikke han er bekymret for «Skal vi danse» i det hele tatt, sier den tiligere MGP-vinneren Stella Mwangi (25), som nylig forlovet seg med musikkprodusenten Tom Roger Rogstad, til Seher.no.

- Oppstår det ingen sjalusi mellom dere?

- Nei, når man er selvsikker, da er det ingen vits å være sjalu, mener Stella.

Lars Bohinen selv har ikke spesielt lyst til å kommentere bruddet med kjæresten ytterligere.

- Nei, jeg har ikke så lyst til å prate om det jeg. Dansen gikk bra i dag, og det er det jeg har lyst til å si om det.

- Hva synes du om det ekspertene mener i lørdagens VG?

- Jeg har lest at det står i VG. Så får VG stå for den meningen.

En av de andre deltagerne i TV 2-programmet, den tidigere freestyle-utøveren Kari Traa (37), er heller ikke enig i ekspertenes synsing rundt temaet.

- Det er vel ikke bare «Skal vi danse» som er grunnen til det? Det er vel sånn det er med par generelt. Er det ikke veldig masse bytting for tiden? «Skal vi danse» tar jo mye tid, men vi må jo finne de beste kjærestene som kan takle det. Det kommer an på kommunikasjonen.

Og:

- Jeg forteller hva vi danser og sånt til partneren, jeg. Det er jo veldig tett da, jeg kjenner jo ånden til Egor til og med - vi er jo klistret sammen noen timer i uka. Det er viktig at de andre får ta del i det også. Jeg tror ikke det har noe med «Skal vi danse» å gjøre. Og så er det jo en jobb vi gjør på en måte, mener hun.

Traas dansepartner Egor Filipenko har vært med i «Skal vi danse» i en årrekke, og er klar på at det aldri har vært noe problem for kjæresten hans, Benedichte Bjerke.

- Hun er jo her hver eneste sending, hun elsker å være her. Hun liker det veldig godt, hun støtter meg 110 prosent, sier han til Seher.no.

Lørdag var det Anna Anka som, kanskje overraskende for mange, måtte forlate danseparketten og reise hjem til sitt hjemsted, Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er ikke trist i det hele tatt  

Se video med Kari Traa, Egor Filipenko, Lars Bohinen og Stella Mwangi her:[obj:media:10242]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer