«Skal vi danse»-Ben til sykehus i all hast

A1-kjekkasen mistet følelsen i beina

BLE FOR MYE: Ben Adams kollapset etter hardkjøret de siste månedene.  Foto: Stella Pictures
BLE FOR MYE: Ben Adams kollapset etter hardkjøret de siste månedene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ben Adams (31) svingte seg til en solid annenplass i årets «Skal vi danse». Rett etter finalen dro han på promotur til Filippinene – etterfulgt av signering og konserter i Norge og England. Men lørdag sa kroppen stopp – ben kollapset.

- Det var forferdelig. Jeg trodde jeg skulle dø. Vanligvis når jeg føler noe er galt med kroppen, kan jeg relatere det til et eller annet jeg har kjent før, eksempelvis influensa eller forkjølelse. Men nå skjønte jeg ikke hva som skjedde, forteller Ben åpenhjertig til Se og Hør.

- Jeg kunne plutselig ikke føle beina mine, og alt jeg ville gjøre var å sove. Jeg var veldig redd, og fryktet et hjerteinfarkt.

Situasjonen ble så dramatisk at Ben ble kjørt til sykehus i all hast.

Ben har nå fått svar på hva som feilet ham.

- Jeg går på antibiotika for en tannoperasjon jeg skal ha i januar. I tillegg til et magevirus, jetlag, stresset under «Skal vi danse» og diverse konserter, klarte ikke kroppen min mer. Jeg har ikke hatt én dag fri på fire måneder, sier han i et lengre intervju med Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer