- Skal vi bare fokusere på kiloene?

Trine (24) ga mesterkokken en lekse han sent vil glemme. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm er kjent for å ikke legge noe i mellom i sine tilbakemeldinger til deltagerne i TV3-serien «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Men i søndagens episode får han selv en lekse av Trine Johansen, kjæresten til Alta-mannen Tommy Huusko.

Etter at han ødela hoften sin i en ulykke, har Tommy blitt nødt til å føre et stillesittende liv, som sammen med et usunt kosthold har ført til at han har gått opp 40 kg på fem år.

For å få ham til å innse viktigheten av å legge om kostholdet, stabler Hellstrøm opp rissekker på tilsammen 40 kg på bordet.

Da protesterer Trine.

-  Jeg synes det blir litt feil å illustrere sånn. Det blir overdrevet. Det jeg mente da jeg meldte Tommy på programmet, var ikke å stå og rakke ned på et menneske som har det ondt allerede.

- Skal vi bare fokusere på de kiloene? Det er å dra et menneske ned, sier hun.

Eyvind Hellstrøm svarer at han kun vil hjelpe Tommy.

- Jeg er her for å hjelpe dere, ikke for å mobbe dere. Du forteller meg at Tommy har gått opp 40 kilo. Her står det 40 kilo på bordet. Det er ikke noen overdrivelse.

- Hvis ikke dere ser bildet, så kan jeg ikke gjøre noen ting, sier han til paret.

Hvordan det går med Tommy, kan du se i «Hellstrøm rydder opp hjemme», som sendes på TV3 søndag kl. 20. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hellstrøm fikk latterkrampe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer