Skal veie 57 kg før frieriet

Sangerinnen tenker kun på én ting når det gjelder mannens kommende frieri – vekta!

SMALERE BLOND: Nå har hun gått ned 14 kilo og blitt blondine. Foto: All Over Press
SMALERE BLOND: Nå har hun gått ned 14 kilo og blitt blondine. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars avslørte sangstjernen Kelly Clarkson (29) sin hemmelige kjæreste, Brandon Blackstock. Nå er hun så sikker på at han vil fri til henne, at hun trener som en gal for å nå matchvekten på 54 kilo til bryllupet.

- Kelly forventer en forlovelsesring i løpet av sensommeren, og å gifte seg ved årets slutt. Hun vil selvfølgelig se så bra ut som mulig for jobben sin, men hele drivkraften bak vektreduksjonen er giftemålet, sier en anonym kilde ifølge bloggen PerezHilton.

Sangstjernen jobber for tiden som dommer,  i den amerikanske talentkonkurransen «Duets», der artister ser etter uoppdagede sangtalenter som de vil synge duett sammen med.

- Hun har trent som en gal, og elsker å fortelle han at når han først frir, vil hun ha nådd sin idealvekt, og være klar til å handle brudekjoler.

Kelly ble først kjent da hun vant den første sesongen av amerikanske «Idol» i 2002. Deretter tapte hun mot norske Kurt Nilsen i «World Idol» året etterpå. Siden har hun utgitt flere album.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater Kelly Clarkson! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer