Skal være tre måneder på vei

Private Zoe Saldana er desperat etter å holde graviditeten skjult - men disse bildene kan ha avslørt henne.

VENTER BARN: Ifølge kildene til Us Weekly er Zoe Saldana omtrent tre måneder på vei med sitt første barn. På L.A.-premieren til sin nye film mandag, «Guardians of the Galaxy», kunne man skimte en potensiell babymage på 36-åringen. Foto: All Over Press/ Stella Pictures
VENTER BARN: Ifølge kildene til Us Weekly er Zoe Saldana omtrent tre måneder på vei med sitt første barn. På L.A.-premieren til sin nye film mandag, «Guardians of the Galaxy», kunne man skimte en potensiell babymage på 36-åringen. Foto: All Over Press/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Zoe Saldana (36) er aktuell med mini-serien «Rosemary's Baby», men skal samtidig være svanger med en baby av den hyggeligere sorten.

«Avatar»-stjernen er gravid og venter sitt første barn med ektemannen Marco Perogo (35), avslører en kilde overfor UsWeekly.

- Zoe er omtrent tre måneder på vei, men hun vil offentliggjøre nyheten når hun føler seg klar for det, hevder innsidekilden.

En annen kilde sier til UsWeekly at den «Guardians of the Galaxy»-aktuelle stjernen og hennes italienske kunstnermann ikke kan vente med å bli foreldre for første gang.

SYLSLANK: Skuespilleren har alltid vært svært slank, så da er det ikke mye om å gjøre for at magen kan virke større enn vanlig. Her ankommer hun Golden Globe i Beverly Hills i midten av januar. Foto: FameFlynet
SYLSLANK: Skuespilleren har alltid vært svært slank, så da er det ikke mye om å gjøre for at magen kan virke større enn vanlig. Her ankommer hun Golden Globe i Beverly Hills i midten av januar. Foto: FameFlynet Vis mer

- Zoe har alltid ønsket seg en stor familie, og Marco er helt med på notene, uttaler kilden.

Saldana er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og hun holdt bryllupet sitt hemmelig i flere måneder etter vielsen. Dermed er det ikke rart at hun foreløpig er taus om graviditetsryktene.

Da 36-åringen viste seg i en gjennomskinnelig kjole på «Guardians of the Galaxy»-premieren i L.A. mandag, la det neppe noen demper på svangerskapsspekulasjonene.

Det originale Louis Vuitton-antrekket klarte ikke å lede oppmerksomheten bort fra den sylslanke «Colombiana»-stjernens mage, ettersom den gjorde mer ut av seg enn den har gjort tidligere.

- Antrekket hennes fremhevet det som ser ut som en voksende babymage, observerer People.

Zoe Saldana og Marco Perogo giftet seg i London i mai 2013.

LES OGSÅ: Ønsker seg nye bryster

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer