VILLDYR: Jordan skal være desperat etter å vinne tilbake Peter Andre. Foto: Stella Pictures
VILLDYR: Jordan skal være desperat etter å vinne tilbake Peter Andre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Skal være som et dyr i senga

Jordan bønnfaller Peter Andre om å komme tilbake.

SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at glamourmodellen Jordan (30) - som egentlig heter Katie Price - og Peter Andre (36) hadde brutt med hverandre.

Mye av grunnen skal ha vært at Jordan hadde ilagt Peter Andre et sexforbud, som hadde pågått i omkring fire måneder. Men dråpen som fikk begeret til å renne over, var da tabloidavisen The Sun mandag trykket bilder av en beruset Jordan ute på byen med Andrew Gould.

Nå angrer glamourmodellen, og er desperat etter å få ektemannen tilbake.

"Hvis du lar meg komme tilbake, skal jeg være som et villdyr i senga igjen", skriver hun i en tekstmelding til Peter Andre, som befinner seg i parets luksusleilighet på Kypros, med familien sin.

Ifølge kilder har han ennå tilgode å svare på noen av henvendelsene til Jordan, men det sier at han har snakket med barna etter bruddet.

- Katie er helt fra seg, og ønsker å vinne ham tilbake, men han vil ikke ha noe av det for øyeblikket. Hun innser at det å nekte han sex var en forferdelig tabbe, og har sagt til ham at hun skal forandre seg for å vinne ham tilbake.

Paret møttes for fem år siden under innspillingen av et realityprogram, og hadde vært gift i tre og et halvt år.

Tidligere har Peter Andre fortalt venner om Jordans glede over å gjøre ham sjalu.

- Katie elsket å få Peter til å bli usikker. Hun fortalte ofte ikke hvem hun snakket med i telefonen, bare for å plage ham. Hun stoppet gjerne telefonsamtaler når Pete kom inn i rommet, og hun forlot gjerne rommet selv iblant, og fortalte at hun trengte å sende noen private meldinger.

Det skal ifølge kilder ha gjort Peter utrolig sint. Han ble usikker på seg selv, anspent og tvilende.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Forholdet tok slutt