Sophie Elise Isachsen:

- Skal være mye alene fremover

Forteller at hun må bli kjent med seg selv på nytt etter å ha vært innlagt på rehab.

DELER: Sophie Elise forteller at hun skal tilbringe mye tid med seg selv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DELER: Sophie Elise forteller at hun skal tilbringe mye tid med seg selv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag kveld var det duket for storslått feiring da Petter Stordalen (59) inviterte til «The Great Gatsby»-temafest på sitt nyåpnede hotell Sommerro.

Blant de oppmøtte var influenser Sophie Elise Isachsen (27), som for et par uker siden delte nyheten om at hun hadde tilbrakt fem uker på rehab for pillemisbruk.

- Det går veldig bra, livet smiler, svarer Isachsen på spørsmål om hvordan hun har det for tida.

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

- Jeg har åpenbart vært på rehab og det vet jo alle siden jeg snakker åpent om det. Man kommer ut derfra og tenker «Hvordan skal jeg være nå?». Jeg må bli kjent med meg selv på nytt, og for meg har det vært en veldig positiv reise enn så lenge.

Influenseren avslører at det er én ting hun kommer til å gjøre mye av i tida framover - nemlig være alene.

Nylig dro hun alene på ferie til Spania, og avslører at hun allerede har planlagt sin neste soloreise.

- Hvordan var det å reise på ferie alene?

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Det var fantastisk, jeg drar allerede på min neste aleneferie i morgen. Da skal jeg til Sogn og Fjordane!, forteller hun entusiastisk, og legger til hva hun foretrekker å gjøre på ferie:

- Jeg leser, skriver og ser på dårlige filmer som jeg føler jeg ikke kan se med andre. Jeg skal være mye alene framover, jeg elsker å være alene.

LES OGSÅ: - Har lagt livet mitt til side

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer