- Skal være mamma igjen!

Nå er det bare fire par igjen i "Skal vi danse".

OVER OG UT: Bettan og Mats kom veldig langt, men ikke helt fram til finalen. Her tar de avskjed med dommer Tor Fløysvik. Foto: SCANPIX
OVER OG UT: Bettan og Mats kom veldig langt, men ikke helt fram til finalen. Her tar de avskjed med dommer Tor Fløysvik. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På forhånd ventet mange at Steffen Tangstad skulle bli sendt ut av "Skal vi danse". Men nok en gang sto den tidligere tungvektsbokseren i mot alle angrep, og kom seg videre til neste runde.


LES MER: Tone kysset superkjendisen!


I stedet var det  Elisabeth Andreassen og Mats Bratlie som måtte si takk for seg.

- Litt rart, og litt trist. Men de hjemme er sikkert glad for at mamma skal være litt mer mamma igjen, sa Bettan til TV2 rett etter at dommen var falt.

Men datteren Anna (10) var ikke umiddelbart så opptatt av akkurat det:
- Jeg synes dette var veldig, veldig trist og dumt. Jeg har sett på hver gang. Og de var jo så flinke, sa hun i følge VG.

Trøsten for det populære paret er at det neppe er siste gang de svinger seg på parketten.

- Vi skal nok fortsette å danse litt sammen, sa Mats og fikk støtte av Elisabeth.

Etter at seerne hadde sagt sitt var det Bettan og Mats mot Steffen og Ingrid Beate denne gangen. De tre andre parene kom seg greit videre.


LES MER: "Skal vi danse" stjeler fra NRK!


- Vi ønsker dem alle lykke til. Dette har vært en fantastisk tid, sa Bettan før hun tuslet hjem til familien.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer