Prins William og prins Harry:

Skal trolig ikke møtes

Snart vender prins Harry tilbake til hjemlandet, men angivelig uten å møte broren.

ISFRONT: Det spekuleres i om det er dårlig stemning mellom de kongelige parene. Foto: Rex/Shutterstock/NTB
ISFRONT: Det spekuleres i om det er dårlig stemning mellom de kongelige parene. Foto: Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 pakket prins Harry (37), hertuginne Meghan (41) og sønnen Archie (3) flyttelasset, og byttet bosted fra England til fordel for Los Angeles.

I USA kom også parets datter Lillibet Diana (1) til verden.

Samtidig florerte ryktene om en isfront mellom prinsen og storebroren, prins William (40). Det har også blitt spekulert i om det også er en dårlig tone mellom ektefellene deres, hertuginne Meghan og hertuginne Kate (40).

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Neste måned besøker prins Harry og hertuginne Meghan Storbritannia, men har angivelig ingen planer om å treffe William og Kate, skriver People.

Har ikke avtalt å treffes

Ifølge People dreier reisen til Storbritannia i anledning flere veldedighetsbesøk.

Kate og William skal ha flyttet til Adelaide Cottage i Windstor når Harry og Meghan ankommer gamlelandet, som betyr at det er kort avstand mellom Kate og Williams hjem og Harry og Meghans bosted i Storbritannia, Frogmore Cottage, som er en del av dronning Elizabeths (96) mange eiendommer.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Alt skal dermed ligge til rette for at prinsebrødrene og ektefellene skal få til et møte, men ifølge en kilde til People «har parene ingen planer om å møtes enn så lenge».

Forrige gang Harry og Meghan var på besøk i Storbritannia, var under dronningens platinajubileum i juni, men da var det heller ingen offentlig interaksjon mellom parene.

Langvarig feide

Ifølge Cosmopolitan begynte det gode forholdet mellom prinsebrødrene å slå sprekker i 2018. Da kunne den kongelige reporteren Katie Nicholl røpe at Harry skal ha fortalt William at han ikke gjorde nok for å inkludere Meghan i kongefamilien.

Prinsenes far, prins Charles (73), måtte ifølge Nicholl gripe inn og be William legge inn en innsats for at Meghan skulle føle seg velkommen. Samme år inviterte William og Kate broren og svigerinnen til å feire jul med dem.

Det skal imidlertid bare vært starten på den påståtte feiden mellom brødrene. I oktober 2019 kommenterte prins Harry ryktene for første gang.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

- En del av denne rollen, jobben og denne familien, å være under presset som kommer med, det er uungåelig, du vet, ting skjer, uttalte prinsen til Cosmopolitan.

- Men vi er brødre, vi vil alltid være brødre, forklarte han videre, og la til at de som søsken både har gode og dårlige dager.

Under det omdiskuterte intervjuet med Oprah i fjor, sa prins Harry at han håpet «tid ville lege alle sår», uten å gå i detaljer om status på relasjonen til broren.

LES OGSÅ: Stoler ikke på Harry og Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer