IKKE IMPONERT: - De har en fysikk som på ingen måte, jeg understreker - på ingen måte - imponerer. Det er meg en gåte at de likevel klarte å gjennomføre 15 øvelser over to programmer hver uke i ukene som kommer, sier Frithjof Wilborn. Foto: TVNorge
IKKE IMPONERT: - De har en fysikk som på ingen måte, jeg understreker - på ingen måte - imponerer. Det er meg en gåte at de likevel klarte å gjennomføre 15 øvelser over to programmer hver uke i ukene som kommer, sier Frithjof Wilborn. Foto: TVNorgeVis mer

Skal trene seg i form etter fødselen

- Du vil nok se en annen utgave av meg om ett år, sier Frithjof Wilborn til Seher.no.

SEHER.NO: For om lag to år siden fikk Frithjof Wilborn (47) beskjed om at han ikke lenger var ønsket i TV 2. Mandag gjør 47-åringen comeback på skjermen, som programleder for TVNorge-programmet "Hvem kan slå Ylvis?".

Men det er ikke TV-comebacket hans som har vekket størst oppmerksomhet de siste ukene. Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at Frithjof flytter fra kona, og at han venter tvillinger med sin nye kjæreste, den 24 år gamle spinninginstruktøren Tina Thompson.
Seher.no møter de to på en restaurant i Oslo. Og en svært åpenhjertig Wilborn innrømmer at han nok må belage seg på å bli dratt med på treningstudioet etter hvert - men ikke helt ennå.

- Hvorfor ser du på meg med den ertende blikket? smiler 47-åringen til kjæresten, før han avslører akkurat hva han tenker om sin egen kropp.

- Tina er heldigvis gravid, og er ute av stand til til å drive med spinning. Derfor har jeg foreløpig fri. Min fysiske tiltand kan - eventuelt - se middels tilfredstillende ut. Men den er katastrofal, sier han.

Katastrofal form eller ei: Det skal det bli en slutt på om ikke så alt for lenge...

- Du vil nok se en annen utgave av meg om ett år - når hun har kommet igang med treningen og ikke minst gjenopptreningen av meg.

Men det er ikke bare hans egen fysikk som bekymrer litt, om man kan si det på den måten. Etter å ha jobbet en stund med Ylvis-guttene, har det nemlig gått opp for ham at han langt fra er alene.

- De har en fysikk som på ingen måte, jeg understreker - på ingen måte - imponerer. Det er meg en gåte at de likevel klarte å gjennomføre 15 øvelser over to programmer hver uke i ukene som kommer. På en måte som ikke var katastrofal, men som i alle fall var interessant, smiler han til Seher.no.

"Hvem kan slå Ylvis?" har premiere på TVNorge mandag klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik taklet han TV 2-skandalen