Christian Brennhovd og Caroline Nitter:

- Skal ta det veldig seriøst

Realityparet håper på en nominasjon.

PÅ TIDE: Caroline Nitter og Christian Brennhovd mener det er på tide at man hedrer de ulike karakterene under høstens Reality Awards. Foto: Andeas Fadum / Se og Hør
PÅ TIDE: Caroline Nitter og Christian Brennhovd mener det er på tide at man hedrer de ulike karakterene under høstens Reality Awards. Foto: Andeas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var duket for fest på Grand Hotel da Se og Hørs Reality Awards lanserte sitt lille vorspiel før den store festen går av stabelen senere i høst.

Det populære «Ex on the Beach»-paret Caroline Nitter (23) og Christian Brennhovd (22) var begge til stede under begivenheten, som skal hylle den norske realitybransjen.

Skal dele ut pris

Nitter, som er ambassadør for Reality Awards, er også en av dem som skal dele ut pris under høstens arrangement.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Hun mener Norge trenger en slik utdeling, og gleder seg til å ta fatt på det ærefulle oppdraget.

- Jeg skal ha på meg en Oscar-kjole. Jeg skal ta det veldig seriøst. Man skal jo hedre karakterene i realitybransjen på godt og vondt, sier hun.

Måtte gjøre noe

Paret, som møtte hverandre under innspillingen av «Ex on the Beach: Afterski», røper også hva som var grunnen til at de meldte seg på skandaleserien.

Nitter innrømmer at det var kjedsomhet etter videregående som gjorde at hun ble med, mens Brennhovd er åpen om at han hadde et mål med sin deltakelse.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Jeg skulle bli kjent. Og det har jeg faen meg klart. Det kjennes godt, innrømmer realityprofilen.

Brennhovd legger til at han har dummet seg såpass mye ut på TV at han føler han fortjener en pris - uavhengig av hva det måtte være.

«Årets Par»

Det gjenstår derimot å se om paret stikker av med en pris eller to under høstens Reality Awards, som arrangeres 16. september.

Men når prosjektleder for Reality Awards, Jenny Emilie Aas, spør paret om hvilke kategorier de burde være nominert i, er de kjappe i svaret sitt:

SOMMERPLANER: Vi tok en prat med Andreas «TIX» Haukeland om sommerplanene og gjensynet med Efendi. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea. Vis mer

- Vi burde bli kåret til «årets par», som de eneste nominerte.

Om paret får prisen eller ei, vet man ikke før arrangementet 16. september.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: Ga kjæresten «Farmen»-tips

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer