DEPRIMERT: Helene Rask under premierefesten til TvNorge-serien «Glamourjentene» i 2009. - Jeg brast i gråt etter en TV-innspilling, og dro rett hjem til mamma og knakk fullstendig sammen, sier Rask om den tøffe tiden. Foto: Stellapictures
DEPRIMERT: Helene Rask under premierefesten til TvNorge-serien «Glamourjentene» i 2009. - Jeg brast i gråt etter en TV-innspilling, og dro rett hjem til mamma og knakk fullstendig sammen, sier Rask om den tøffe tiden. Foto: StellapicturesVis mer

Skal svinge seg på TV 2-parketten

Ny deltager klar for Skal vi danse.

SEHER.NO: Forrige uke kunne Seher.no avsløre at Artist og skuespiller Mia Gundersen (47) om noen få måneder blir én av deltagerne i TV 2-suksessen "Skal vi danse", som for femte gang går av stabelen nå i høst.

Noen dager senere kunne Rogalands avis melde at den tidligere boksekjempen Ole "Lukkeøye" Klemetsen også skal delta i det superpopulære programmet.

– Det har jeg ingen kommentar til, sa Klemetsen til Seher.no den gang.

Det som i hvert fall er sikkert er at brikkene nå for alvor begynner å falle på plass i forhold til den kommende utgaven av programmet. De fleste deltagerkontraktene er signert, selv om det fortsatt gjenstår å få spikret de siste kjendisavtalene.

- Sier ikke et pip
Etter hva Seher.no kjenner til skal glamourmamma og musiker, Helene Rask (28), sist
sett i "Glamourjentene" på TVNorge, også være spurt om å være med i høstens "Skal vi danse". Det rimer i så fall godt med hva hun selv skriver i sin egen blogg.

"Tiden fremover kommer jeg til å bruke til mye trening. Jeg har et mål og jobbe
mot og det føles bra. Til høsten skal jeg være i meget bra form da det skjer endel
nytt og spennende på min kant",
skriver hun i bloggen, før hun lenger ned tilføyer:

"Jeg har også hatt et veldig spennende møte i dag, tiden fremover ser jeg
virkelig frem til. Mye nye prosjekter står på agendaen og for dere som kjenner
meg vet dere at jeg brenner for kreative tider. Kommer ikke til og si et pip om det før
alt er klart. Overraskelser er bra ;-)".


Vet du om andre som skal delta i årets "Skal vi danse? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

Deltagerne som skal være med i "Skal vi danse" må skrive under på en taushetserklæring i det øyeblikket de takker ja til programmet. Og Helene Rask er - i likhet med Ole Klemetsen - taus som en østers.

- Jeg vil ikke kommentere noe rundt det ennå, sier hun til Seher.no.

Bekrefter gode navn
Pressekontakt for "Skal vi danse" i TV 2, Unn-Grethe Berge, holder kortene tett til brystet. Ifølge Berge, må man vente i spenning fram til august før man får det endelige svaret fra TV 2-hold.

- TV 2 ønsker ikke å bekrefte navnene på høstens kjendisdansere, det vil bli offentliggjort på en egen "Skal vi danse"-lansering i august. Men, det jeg kan bekrefte er at det er gode navn og spennende kjendiser som skal svinge seg på parketten i høst, forteller hun til Seher.no.

Kanalen ser heller ingen problemer ved at pressen allerede nå spekulerer i hvilke stjerner som skal kjempe om gjenta Lene Alexandra Øiens prestasjoner i fjorårets suksess-sesong.

- Jeg håper og tror at høstens "Skal vi danse"-kjendiser vil fange interessen hos de fleste målgrupper av seere.  At pressen spekulerer i navnene i forkant, ser vi på som en positiv interesse for konseptet og det har skjedd som en naturlig del av "Skal vi danse"-sirkuset opp mot hver ny sesong. Om spekulasjonene til pressen stemmer denne gangen, gjenstår jo å se, sier Unn-Grethe Berge til Seher.no.

Vet du om andre som skal delta i årets "Skal vi danse? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er Lene Alexandras drømme-dansere