VIL SETTE EN STOPPER FOR KRITIKKEN: Supermodellen Kate Moss skal være vertinne for et flott middagsselskap onsdag kveld, og det hele skal foregå utendørs. Helst så alle paparazziene ser det.  Foto: AP
VIL SETTE EN STOPPER FOR KRITIKKEN: Supermodellen Kate Moss skal være vertinne for et flott middagsselskap onsdag kveld, og det hele skal foregå utendørs. Helst så alle paparazziene ser det. Foto: APVis mer

Skal spise så alle ser det

- Ingenting smaker så godt som å være tynn, sa modellen. Nå må hun rette opp inntrykket.

SEHER.NO: Kate Moss har fått sterkt kritikk etter det etter hvert beryktede sitatet: "Ingenting smaker så godt som å være tynn". Men nå har supermodellen lagt en plan for å kvitte seg med sitatet!

Supermodellen skal være vertinne for et flott middagsselskap onsdag kveld, og det hele skal foregå utendørs. Helst så alle paparazziene ser det.

- Det er hennes venn Fiona sin bursdag, og Kate har tatt kontroll over planleggingen. Hun insisterer på masse mat - på et sted hvor fotografene kan se dem. Hun vil at det skal se ut som om hun spiser masse mat, og at det vil sette en stopper for all kritikken, forteller en kilde nær Moss ifølge PerezHilton.

Kate Moss opplever nå å bli anklaget for å sabotere kampen mot anoreksia blant unge jenter, med å lansere det kontroversielle mottoet som mange mener nærmest oppfordrer jenter til å ikke spise.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun er mottoet allerede på mange måter er en leveregel for anoreksia -og bumilioffer over hele verden.

- For en dag, og kun en dag, vil Kate være en spise-maskin! forteller vennen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ingenting smaker som å være tynn