Skal spise hundemat

Denne helgen kommer Hollywood virkelig til å gå i hundene. Særlig Nicollette Sheridan...

NAM, NAM: - Det er egentlig ikke hundemat, det er akkurat som stuing, forteller produsenten bak Natural Balance. Foto: Dine With Your Dog Day
NAM, NAM: - Det er egentlig ikke hundemat, det er akkurat som stuing, forteller produsenten bak Natural Balance. Foto: Dine With Your Dog Day Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har seg nemlig slik at "Frustrerte fruer"- stjernen Nicollette Sheridan (43)  har takket ja til å spise hundemat lørdag!

Anledningen er at hun vil hjelpe kameraten og guvenøren Arnold Schwarzenegger - som erklærer lørdag for Californias "Dine With Your Dog Day - altså dagen der man skal spise sammen med hunden sin.

"Terminator"-stjernen har slått seg sammen med hundemat-produsenten Natural Balance, i et håp om å vise hundeelskere hvor deilig både hundemat og hunder kan være!

LES OGSÅ: Nicollette frekker seg til i bikini!

Sheridan skal lansere den bisarre dagen allerede på torsdag på hotellet Hyatt Regency sammen med hunden sin Oliver, skriver Contactmusic.

- Dette er et morsomt initiativ som kommer til å gi hunder oppmerksomheten de fortjener, smiler ”Dine With Your Dog Day”s talsmann Daniel Bernstein.

- Og stjernene kommer egentlig ikke til å spise hundemat, for Natural Balances måltider er akkurat som stuing!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer