STJERNENE KOMMER: Michael Caine og Scarlett Johansson spilte mot hverandre i "The Prestige" for to år siden. Nå skal de to lede Nobelkonserten sammen. Foto: Filmweb
STJERNENE KOMMER: Michael Caine og Scarlett Johansson spilte mot hverandre i "The Prestige" for to år siden. Nå skal de to lede Nobelkonserten sammen. Foto: Filmweb Vis mer

- Skal spise deilig norsk mat

Scarlett Johansson kommer alene til Oslo under Nobelkonserten. Ektemannen blir igjen hjemme.

Publisert
SEHER.NO: - Jeg er litt nervøs, men også veldig spent. Nå har jeg vært utdeler ved forskjellige prisshow tidligere, og en gang var jeg vert for de tekniske prisene på Oscar-utdelingen, men dette er mitt første virkelig store oppdrag.

Dette sier skuespiller Scarlett Johansson (23) til VG.

Sammen med kollega Michael Caine (75), skal hun lede årest Nobelkonsert i Oslo.

- Jeg kan bare være der i to dager ettersom jeg kommer fra en internasjonal PR-tur for filmen "The Spirit". Etter det må jeg rett tilbake til USA for intervjuer og premierer i forbindelse med denne. Men jeg planlegger uansett å spise deilig norsk mat, og håper jeg får tid til å besøke noen severdigheter mens jeg er der, sier hun til avisa.

Hun avslører at Nobelkomiteen også spurte henne i fjor om hun kunne ta jobben.

- Men det kunne jeg ikke på grunn av timeplanen min. Men jeg fortalte dem da at hvis jeg fikk det til i år, så ville jeg gjøre det med stor glede. Jeg er derfor veldig beæret over å få lov til å være en del av denne viktige begivenheten, sier hun.

På spørsmål fra avisa om hun kommer til å ta med seg skuespiller-ektemannen Ryan Reynolds (31) , er svaret dette:

- Dessverre, Ryan er ikke i stand til å bli med.

Listen over årets Nobel-artister offentliggjøres 30. oktober. Nobelkonserten går av stabelen 11. desember.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Diana Ross klar for Nobel-konserten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer