Skal spille prostituert i Jesus-film

Nicole Scherzinger har hatt hemmelige samtaler med den populære musikkomponisten Andrew Lloyd Webber.

<strong>DANSEFERDIGHETER:</strong> Nicole Scherzinger var med i amerikanske «Skal vi danse» i fjor, og har bevist mang en gang at hun både kan kombinere sang og dans samtidig. Foto: Stella Pictures
DANSEFERDIGHETER: Nicole Scherzinger var med i amerikanske «Skal vi danse» i fjor, og har bevist mang en gang at hun både kan kombinere sang og dans samtidig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Pussycat Doll»-Nicole Scherzinger (33) har avansert fra solokarriere, deltaker i «Dancing With The Stars» og som «X-factor»-dommer, til å skulle spille den prostituerte bibelske rollefiguren «Maria Magdalena» i den nye Hollywood-innspillingen av «Jesus Christ Superstar».

- Nicole er en stor fan av musikken og var desperat etter å få være med i filmen, sier en kilde til det engelske nettstedet The Sun.

Det kommer fram at Scherzinger har vært i hemmelige samtaler med komponist Andrew Lloyd Webber det siste halve året, for å få signet en avtale som gir henne hovedrollen.

- Hun synger og danser naturlig like lett, så for henne er musikalrollen et naturlig steg videre, sier den samme kilden videre.

Filmen skal ikke ha premiere før i 2014, så 33-åringen vil ha god tid til å lære seg alle triksene for å fremstå som en autentisk prostituert som mulig.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hugh Grant ble pappa i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer