GLEDER SEG: Nå får Angelina rollen hun har drømt om lenge. Foto: AP
GLEDER SEG: Nå får Angelina rollen hun har drømt om lenge. Foto: APVis mer

Skal spille mot Brad?

Angelina Jolie viser verden at hun ikke er Brad Pitts hjemmeværende kone.

SEHER.NO: Brad Pitt (42) og Angelina Jolie (31) ble i mai foreldre til lille Shiloh Nouvel. I tillegg er de foreldre til de to barna Angelina adopterte før hun møtte Brad.

LES MER: BRAD OM KJÆRLIGHETEN TIL BARNA

Men de to skuespillerne har slett ikke lagt karrierene på hylla av den grunn.

Nå har Angelina nylig fått sin store drømmerolle. Hun har lenge siklet etter rollen som heltinnen Dagney Taggart i filmatiseringen av den politiske romanen "Atlas Shrugged", skriver Variety.com.

Dette er et filmprosjekt som har levd lenge i Hollywood uten å ta form. Stjerner som Faye Dunaway, Robert Redford og Clint Eastwood har tidligere vært aktuelle for roller i filmen.

Det ryktes nå at Brad Pitt skal bli Angelinas motspiller i filmen, uten at dette er bekreftet.

Brad Pitt jobber for tiden med innspilling av "Ocean's thirteen". Og han har minst 5 andre filmprosjekter i vente.

SE MER: BILDER FRA FILMINNSPILLINGEN


Angelina vil ikke være dårligere. Snart blir hun å se i den episke filmen "Beowulf", og sammen med Matt Damon i "The Good Sheperd".

Snart starter hun også innspillingen av "A Mighty Heart" - et samarbeid med ektemannen Brad Pitt. Og hun skal også gi stemme til animasjonsfilmen "Kung Fu Panda".

Så får gjenstår det å se om de klarer å ta vare på kjærligheten midt oppe i sine travle liv, og at de ikke blir offer for nok et Hollywood-brudd.

LES MER: STORMET FRA RESTAURANT I SINNE

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.