VIL SOVE: - Jeg tror at jeg skal sove litt. 92 år, nei, vi får nå i hvert fall vente til jeg er 95 før man gjør noe annet, sier Wenche Foss om sin forestående bursdag. Foto: Scanpix
VIL SOVE: - Jeg tror at jeg skal sove litt. 92 år, nei, vi får nå i hvert fall vente til jeg er 95 før man gjør noe annet, sier Wenche Foss om sin forestående bursdag. Foto: ScanpixVis mer

Skal sove bort 92-årsdagen

- Jeg er ikke så glad i bursdager, innrømmer Wenche Foss.

Se videointervjuet med Wenche Foss nederst i saken!


SEHER.NO: Det var komiker og tidligere Barneombud Trond-Viggo Torgersen som ble, sammen med VIVIL-lekene, den aller første mottakeren av Wenche Foss' ærespris under en tilstelning på Hotel Continental i Oslo torsdag denne uka. 

Til Seher.no forteller Wenche Foss, som selv delte ut prisen, at det var en god følelse å overrekke æresprisen til den norske komikeren.

- Det var deilig. Jeg har bare tatt imot jeg vet du. Jeg har aldri tenkt tanken på at det skulle komme en Wenche Foss-pris. Men det var et generøst tilbud da. Dersom det hadde vært snakk om en engangsoverrekkelse ville jeg nok ikke gjort det, for jeg synes det har vært litt mye snakk om Wenche Foss i det siste, sier den folkekjære skuespilleren til Seher.no.

Lørdag fyller Foss 92 år. Men ifølge henne selv, vil hun ikke legge opp til alt for mye feiring av den store dagen.

- Nei, jeg tror at jeg skal sove litt. 92 år, nei, vi får nå i hvert fall vente til jeg er 95 før man gjør noe annet. Jeg er ikke så glad i bursdager jeg skjønner du, erkjenner den blide 91-åringen.


Bursdager betyr nemlig litt ekstra mye mas, mener Foss.


- Alle skal liksom ringe, selv om man har lyst til å sove, smiler hun.


Grunnen til at Trond-Viggo Torgersen vant æresprisen er hans evne til å by på en herlig blanding av humor, skuespillertalent, medmenneskelighet og integritet. Juryen trakk spesielt frem hans store engasjement for barn. 

Dette engasjementet blir neppe mindre i tiden som kommer. På nyåret blir han nemlig bestefar for første gang, til tvillinger, skrev Seher.no tidligere denne uka.

Men først fyller Wenche Foss 92 år...


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Klarer du å få ham til å le?

Se videointervjuet med Wenche Foss her:[obj:media:8228]