«Honey Boo Boo»:

Skal slankeopereres

Alana «Honey Boo Boo» Thompson: – Jeg prøver å bli sunnere!

OPERERES: Honey Boo Boo skal ha bestemt seg for å ta en slankeoperasjon. Foto: Mediapunch/ REX/ NTB
OPERERES: Honey Boo Boo skal ha bestemt seg for å ta en slankeoperasjon. Foto: Mediapunch/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Alana «Honey Boo Boo» Thompson (16) var først å se i tv-serien «Toddlers & Tiaras». Da hun fikk sitt eget realityprogram, «Here Comes Honey Boo Boo», i 2012, ble hun for alvor et kjent fjes.

Til TMZ kan 16-åringens manager nå avsløre at stjernen skal slankeoperere seg.

STRANDLIVET: Honey Boo Boo og familien nyter en familiedag på stranda. Vis mer

Thompsons manager, Gina Rodriguez, forteller at realitystjernen vil reise til New York rett etter 17-årsdagen sin i slutten av august for å operere.

Det er lege Steven Batash, som er spesialist på vekttap, som skal gjennomføre inngrepet - som koster 13 000 dollar, nærmere 130 000 kroner.

Etter hva TMZ har blitt fortalt heter inngreptet Thompson skal gjennomgå «Suture Sculpt endoscopic sleeve», og er et ikke-kirurgisk inngrep som reduserer volumet av magesekken med opptil 70-80%.

CELEBERT: I USA er det ikke få stjerner som har deltatt i deres versjon av «Maskorama», «Masked Singer». Se noen av de største stjernene - og skandalene - her. Video: Ingebjørg Iversen / Fox Vis mer

Reduksjonen i magevolumet gjør at pasienten skal føle metthet når de spiser mindre porsjoner.

En fedmeoperasjon kan være en løsning for de med alvorlig overvekt, men det er alltid best å redusere vekten gjennom et sunt kosthold og regelmessig fysisk aktivitet. En operasjon kan være risikabel og som gir bivirkninger, skriver NHI.

Ifølge TMZ, skal grunnen til at den unge barnestjernen nå ønsker en slik operasjon være at hun for øyeblikket veier nærmere 125 kilo, og ønsker å gå ned i vekt.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Thompson skal, etter hva nettsiden blir fortalt, ha prøvd sitt beste for å leve et sunnere liv med dietter og mer treningen det siste året uten å ha oppnådd det resultatene hun ønsket.

Hun skal være bekymret for at vekten hun har lagt på seg er genetisk, og ser på denne prosedyren som den eneste måten å bli kvitt den på.

Stjernen er ikke alene om å gjennomføre inngrepet. Kjæresten hennes Dralin Carswell (20) skal også slankeopereres, siden det er noe de ønsker å gjøre sammen.

Thompson har tidligere åpnet seg opp om hvordan hun håndterer kroppskritikk fra nettroll i sosiale medier.

Sangeren Adele holdt sin første konsert i hjemlandet på fem år. Superstjernen hylles da hun avverget de som kunne vært en farlig situasjon blant noen av publikummerne. Video: Twitter/@Kieran_sw Vis mer

– Jeg forstår ikke hvorfor folk tenker på denne måten. Bare fordi jeg har litt ekstra kjøtt på beina, vil du hate meg? Jeg vil aldri få kroppsskam. Jeg vet at jeg er vakker, og jeg vet at jeg har en bra kropp, så … jeg bryr meg ikke, sa hun i et intervju med Teen Vogue i august i fjor.

LES OGSÅ: - Brøt ut i gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer