«Real Housewives of Potomac»:

Skal skilles

Kilder hevder at ekteparet går fra hverandre etter ti års ekteskap.

TIDLIGERE HUSFRUE: Monique Samuels var med i det populære programmet fra 2017 til 2020. Foto: Instagram
TIDLIGERE HUSFRUE: Monique Samuels var med i det populære programmet fra 2017 til 2020. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Monique Samuels (39) og ektemannen Chris Samuels (45) skal ifølge kilder skilles etter ti år sammen. Det skriver People.

Ekteparet ble for alvor kjent da førstnevnte ble en del av rollebesetningen i «Real Housewives of Potomac». Paret har tre barn sammen, sønnene Christopher (9), Chase (3) og datteren Milani (7).

Paret forlot «Real Housewives of Potomac» i 2020, men har i tiden etter vært med i programmet «Love & Marriage: D.C.». Der skal parets ekteskapsproblemer ha vært åpenbare for seerne.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Går gjennom noe personlig

Påstandene om skilsmisse ble forsterket i helgen da nåværende husfrue, Ashley Darby (34), snakket ut om vennskapet sitt med Monique Samuels. Hun kunne fortelle at de fremdeles er nære venner.

Hun sa også at de to hadde spist lunsj sammen nylig og avslørte at ting ikke er enkelt for Monique om dagen.

- Hun går gjennom noe personlig, sa Darby.

39-åringen snakket ut om ekteskapets tilstand tidligere i år, da i sammenheng med tiden som husfrue.

RØPER DETALJER: Ulrikke Brandstorp har hatt et aktivt år, og mer skal det bli, for drømmebryllupet er ikke gratis. Nå avslører hun hvor bryllupet skal stå. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken /Rød Løper Vis mer

- Vi var på et vanskelig sted

Overfor Entertainment Online fortalte den tidligere husfruen at hun ble fortalt i forkant av innspillingen med «Real Houswives of Potomac» at reality-tv tærer på ekteskapet.

- Det folk ikke innser er at det programmet faktisk reddet ekteskapet mitt, fortalte hun og la til:

- Før vi begynte å filme det programmet var Chris og jeg på et vanskelig sted.

Hun forklarer at de hadde blitt dårligere på å pleie kjærligheten med stevnemøter og at programmet tvang dem til å gjøre noe med det.

- Vi kom oss ut, og fikk satt fyr på intimiteten og ble begeistret for hverandre igjen. Så jeg skal ikke lyve, det reddet ekteskapet mitt.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tar til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

Til tross for at de klarte å løse problemene sine den gangen ser det imidlertid ut til at de nå går hver til sitt.

LES OGSÅ: Nytt bilde av kjendissønnen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer