FRESH ONLY: Han ser kanskje ikke så fresh ut, men bakervarene skal visst være det. Her er Pete Wentz avbildet under promoteringen av hans "Fresh Only Bakery" tidligere i høst. Foto: All Over Press
FRESH ONLY: Han ser kanskje ikke så fresh ut, men bakervarene skal visst være det. Her er Pete Wentz avbildet under promoteringen av hans "Fresh Only Bakery" tidligere i høst. Foto: All Over PressVis mer

Skal sette verdensrekord!

Og rockerne skal bruke munnen...

SEHER.NO: Det amerikanske rockebandet Fall Out Boy skal forsøke å sette ny verdensrekord i antall radiointervjuer på èn dag.

I følge Contactmusic, skal bandmedlemmene Pete Wentz (29) og Patrick Stump (24) begynne intervju-maratonet i Los Angeles 31. oktober klokken 03.00, altså 10.00 norsk tid.

Da skal de hovedsakelig promotere sitt nye album Folie A Deux, som slippes i desember.

Gutta må gjennomføre hele 58 intervjuer på 24 timer for å slå den nåværende rekorden i Guinnes Rekordbok 57 intervjuer på ett døgn.

Petes kone, Ashlee Simpson (23), kan nok dermed ikke forvente seg en særlig pratsom ektemann til middag etter endt arbeidsdag..

Det er likevel ikke første gang Pete Wentz går nye veier for å promotere sitt levebrød. Nylig var han ute i Hollywoods gater og delte ut t-skjorter, muffins og donuts i forbindelse med sitt "Fresh Only Bakery".

Dette er noe overraskende, da det tidligere i høst ble kjent at Pete sliter med så stor angst når han er i det offentlige rom at han må ta mengder med beroligende piller for å holde situasjonen under kontroll.

Men det er godt å se en mann som er villig til å jobbe hardt for familien. Det unge paret venter nemlig barn i månedsskiftet oktober-november.

Det har vært mye spekulasjoner rundt hvorvidt Ashlee venter tvillinger, men nå har rocke-ektemannen avvist ryktene og bekrefter istedet at de venter en sønn.

Har du et kjendsitips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Farvel til Hollywood?