KLAR FOR KJÆRESTE: Stig Kjos er klar for å finne seg en ny kjæreste etter nyttår. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
KLAR FOR KJÆRESTE: Stig Kjos er klar for å finne seg en ny kjæreste etter nyttår. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

- Skal prøve å finne en kjæreste

Kjendisene har nyttårsforsettene klare... Se video!

 Se og hør kjendisene røpe sine nyttårsforsetter i videoen nederst i artikkelen!
 
SEHER.NO: Den tidligere "Ungkaren"-deltageren Stig Kjos (32) har vært singel siden det i mars ble kjent at det var blitt slutt mellom ham og kjæresten Natalia Davadi fra TVNorge-serien.

Nå røper Stig til Seher.no at han er klar for et nytt forhold, og har som nyttårsforsett å finne seg en ny kjæreste.

- Jeg har aldri hatt nyttårsforsetter, men nå må det være å finne seg en kjæreste. Virkelig, det skal jeg faktisk prøve på, sier han til Seher.no.

Stig - som er sammen med en rekke andre kjendiser har vært med å spille inn Seher.nos julevideo - vil imidlertid ikke røpe om han har noen aktuelle kandidater i kikkerten...

Se årets julevideo HER!

Mens Stig vil lete etter kjæreste, avslører "Skal vi danse"-deltaker Elena Bokoreva Wiulsrud - som i år gikk til topps i TV 2-konkurransen sammen med Carsten Skjelbreid - at hun har et nyttårsforsett som gjelder danse-ektemannen Lars Alexander.

- Jeg skal få ham til å slutte å snuse, ler hun til Seher.no

Lars Alexander innrømmer at han ikke er sikker på om han klarer å legge vekk prisen for godt, men røper at han har lagt planer for forsøket.

- Vi skal dra til England uten at jeg får kjøpe med meg noe snus på forhånd. Der får man nemlig ikke tak i det, ler han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Misbrukt i "Ungkaren"-flørt[obj:media:8271]