ERFAREN: Fredrik Skavlan skal, sammen med Märtha, være høyaktuell som programleder på Fornebu Arena. Foto: Scanpix
ERFAREN: Fredrik Skavlan skal, sammen med Märtha, være høyaktuell som programleder på Fornebu Arena. Foto: ScanpixVis mer

Skal prinsessen lede MGP-showet?

Og kanskje får hun tidenes norske talkshowkonge med på laget.

SEHER.NO:  Alle lurer på hvem som skal være programledere for den internasjonale Grand Prix-  finalen i Oslo i mai, og det har vært gjettet på en rekke kjendis-kandidater. Navnene på programlederne vil, ifølge NRK, først bli offentliggjort i neste måned.

Men ifølge lørdagens "God kveld, Norge" på TV 2 skal prinsesse Märtha Louise og Fredrik Skavlan være sterke kandidater til programlederrollene. Dette skal kanalen ha fått vite gjennom flere kilder.

Fredrik Skavlan avslutter også «Skavlan»-sesongen når det skrives 16. april. Dermed får han i så fall i underkant av fem uker til å forberede seg før MGP-finalen på Forebu Arena.

Slottet vil til Seher.no ikke kommentere prinsessens næringsvirksomhet.

Märtha og Skavlan kjenner hverandre godt fra før og har god kjemi. De to møttes blant annet i Skavlans studio i oktober i fjor, der prinsessen blant annet innrømmet at hun tror på spøkelser. Märtha har også flere ganger vært konferansier ved store arrangementer –  også for NRK. Blant annet for den TV-overførte festforestillingen i anledning kong Haralds 70-årsdag.
 
Flere ganger har hun også blitt observert i selskap med MGP-programleder Per Sundnes...

De siste årene har Märtha fått mye kritikk, da først og fremst for den mye omtalte engleskolen, "Astarte Education", der barn - helt ned i 12-årsalderen blant annet skal ha lært om hvordan de kan oppnå kontakt med de himmelske vesenene.


I 2008 gikk da også Karita Bekkemellem ut og advarte prinsessen mot denne skolen.

- Man bør være veldig bevisst på hva man tilbyr barn og unge. De er lett påvirkelige - både mentalt og fysisk - og jeg synes virkelig at prinsessen og kongefamilien bør sette grenser for hva de skal tillate, sa Bekkemellem til Seher.no den gang.

Flere navn er altså nevnt som mulige programledere under det gedigne showet på Fornebu arena i mai.  Men ifølge "God kveld, Norge" er det altså disse to som er de aller heteste.

Er du spent på hvem som skal lede Eurovision? Da må du nok smøre deg med tålmodighet en liten stund til. NRK slipper nemlig ikke navnene før i slutten av mars måned...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik skaffer Skavlan superstjernene