Christine Koht:

Skal opereres: - Tenk om vi får det til

Christine Kohts mor forteller at datteren har en krevende tid i vente.

OPERASJON: Christine Koht skal gjennom en operasjon til uken og har ifølge moren som mål å holde seg frisk til å få gjennomført den. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
OPERASJON: Christine Koht skal gjennom en operasjon til uken og har ifølge moren som mål å holde seg frisk til å få gjennomført den. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Under Se og Hørs kjendisgalla i november ble komiker og tv-profil Christine Koht (52) tildelt prisen som «årets forbilde» for åpenheten rundt sin egen sykdomskamp. Måneden etter ble hun også kåret til «årets navn» i Dagbladet, og tirsdag denne uken kunne moren, Kirsten Koht, ta imot prisen på datterens vegne.

Kirsten, som har stått ved Christines side hele veien, kunne i den anledning fortelle til Dagbladet at 52-åringen var for dårlig til å ta imot prisen selv, og at hun derfor måtte gjøre det for henne.

Overfor avisen forteller også Kirsten at den kommende tiden vil bli krevende for Christine. Neste uke skal hun nemlig gjennom en ganeoperasjon, i håp om å gjøre det enklere for henne å puste gjennom nesen.

- Målet hennes akkurat nå er å holde seg frisk nok til operasjonen. Men det aller største målet er å sette seg ned hjemme i Tønsberg og kunne si «Pernille, vi er hjemme!», sier Kirsten Koht til Dagbladet, og fortsetter:

- Det er nesten så jeg ikke tør å si det høyt. Tenk om vi får det til! Det må skje!

- En dag om gangen

Moren forteller videre at det som holder Christine gående, er å ta en dag om gangen. Samtidig klarer komikeren å finne humor i hverdagen og morsomme episoder som foregår på sykehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer